@moti!a והמבינים - איזו מצלמה קומפקטית מוצלמת לצילום ביתי.
תקציב עד 4000
לא קריטי זום ארוך, כן חשוב צילום אוטומטי מוצלח, כולל בתוך הבית.
כרגע יש G9, רוצה משהו יותר טוב מזה.
חדש או יד שניה.
תודה רבה.
www.cameraplus.co.il
קנון g7
4150 שח
הציעו לי גם G1 ב4500.פנסוניק
הציעו לי גם G1 ב4500.
מה מבין שלושתם עדיף כקומפקטית לבית?
האם ההבדלים בין הדגמים שווים את ההפרש?
(םנסוניק אני לא מכירה בכלל, הדגם שהבאת זולה משמעותית. האם היא מקבילה לG7 באיכות התמונה?)
תודה רבה!לגבי דגמי ה g
נראה לי לפי המפרט שלהם שה g7
היא המועדפת
לא יצא לי לצלם איתה כי אלי הביתה לא נכנס שום דבר שהזום שלו פחות מכפול 20
אבל זה אני וכל אחד עם מה שמעדיף
גם בפנסוניק לא יצא לי לצלם אבל הסירטונים שראיתי ביוטיוב עליה מאוד חיוביים
עצם העובדה שבכלל מעלים אותה להשוואה מול הסוני ה
Rx100 רק מראה שמאוד מעריכים אותה
בגדול פנסוניק חברה טובה
מוזר,לגבי דגמי ה g
נראה לי לפי המפרט שלהם שה g7
היא המועדפת
לא יצא לי לצלם איתה כי אלי הביתה לא נכנס שום דבר שהזום שלו פחות מכפול 20
אבל זה אני וכל אחד עם מה שמעדיף
גם בפנסוניק לא יצא לי לצלם אבל הסירטונים שראיתי ביוטיוב עליה מאוד חיוביים
עצם העובדה שבכלל מעלים אותה להשוואה מול הסוני ה
Rx100 רק מראה שמאוד מעריכים אותה
בגדול פנסוניק חברה טובה
יש לי הצעה על האלפא A6000האמת שאין לי נסיון עם המירורלסים של קנון
קנון וניקון יצאו עם המירורלסים בפיגור אחרי סוני ופוגי שהתחרו ביניהן על מי טובה יותר
לי יש את הסוני
A6500 והיא פשוט מעולה
יש לי הצעה על האלפא A6000
אותה אתה מכיר?
עלה לי 4000 כולל עדשה מצלמה ביתית מקצועית@moti!a והמבינים - איזו מצלמה קומפקטית מוצלמת לצילום ביתי.
תקציב עד 4000
לא קריטי זום ארוך, כן חשוב צילום אוטומטי מוצלח, כולל בתוך הבית.
כרגע יש G9, רוצה משהו יותר טוב מזה.
חדש או יד שניה.
תודה רבה.
העדשה הבסיסית 15-45.
האם היא יוצרת עומק שדה/טשטוש מספיק טוב בשביל צילומים למתחילה ?
איזה עדשה הכי מינימלית תעשה את העבודה?
נהרס לי המטען של sx720 אשמח להשיג במחיר סמלי ממי שלא זקוק לזה כבר
תודה רבה!
איזה עדשה הכי מינימלית תעשה את העבודה?
יש לי אותה והיא עולה על כל הקנונים שהוזכרו פה מסדרות G וSX.יש לי הצעה על האלפא A6000
אותה אתה מכיר?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //