- הוסף לסימניות
- #2,001
@יעל וינגרטן אני לא מצליחה ליצור איתך קשר במייל.... את יכולה לכתוב לי טלפון או מייל מדויק יותר, תודה רבה
אפשר לקבל את הטלפון שלו?
אוהו מענין
ואתה ממליץ לי לקנות כך
כי הפחד שלי אולי נפל או משהו ועכשיו זה עובד, אבל יד 2 איך אפשר לדעת?
מ אומר? ממליץ לקנות יד 2?
אני אשמח
מצלמה טובה?פנסוניק
צמצם פתוח מאוד
F1.4 מעולה לצילום בתנאי תאורה פחות טובים (יותר טוב מכל דגם של G7)
גם לצילומי חוץ לילה בלי צורך בפלאש
אוטומט פלוס כל האפשרויות הידניות
950 שח
זום כפול 4
צפה בקובץ המצורף 1831396צפה בקובץ המצורף 1831398צפה בקובץ המצורף 1831399
אני אשמח
מה המספר ליצירת קשר?
פנסוניק
צמצם פתוח מאוד
950 שח
זום כפול 4
ln96209@ גימייל. קום@יעל וינגרטן אני לא מצליחה ליצור איתך קשר במייל.... את יכולה לכתוב לי טלפון או מייל מדויק יותר, תודה רבה
פנסוניק
צמצם פתוח מאוד
950 שח
זום כפול 4
עוקץ.יש מישהו שמפרסם מצלמות במחיר הזוי, טוען שהם מאנגליה וישלחו לארץ. למישהו יש ניסיון עם זה?
![]()
ad - לוח יד שניה, דירות להשכרה, דירות למכירה, רכב ומידע נדלן
ad הינו אתר לוחות המתקדם בישראל. כל המודעות במקום אחד. כל מה שחיפשת, כל מה שתרצה לפרסם.www.ad.co.il
שימו לב שגם תשלום בפייפל לא יהיה מוגן כי זה נחשב תשלום בין 2 אנשים פרטיים , זה לא באמת חנות.יש מישהו שמפרסם מצלמות במחיר הזוי, טוען שהם מאנגליה וישלחו לארץ. למישהו יש ניסיון עם זה?
![]()
ad - לוח יד שניה, דירות להשכרה, דירות למכירה, רכב ומידע נדלן
ad הינו אתר לוחות המתקדם בישראל. כל המודעות במקום אחד. כל מה שחיפשת, כל מה שתרצה לפרסם.www.ad.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //