מצלמת סוני מירורלס
A6000
פלוס עדשה 16-55 ממ
1800 שח
כ 2000 קליקים
צפה בקובץ המצורף 1887446צפה בקובץ המצורף 1887447צפה בקובץ המצורף 1887448צפה בקובץ המצורף 1887449
מנסה עכשיו לצלול לנושא של מצלמה יד2 וההנחיה שלך תפסה אותי..ונקודה חשובה שאני רוצה לכתוב זה:
תקני מצלמה מקצועית רק אם את יודעת לתפעל אותה ב 100%
ולמדת צילום
כי אחרת תתעצבני שלא יוצא לך תמונות נורמליות
ובמצלמות קומפקטיות את יכולה גם לצלם עם אוטומטי וגם לכוון.
השאלה היא מה התקציבמנסה עכשיו לצלול לנושא של מצלמה יד2 וההנחיה שלך תפסה אותי..
אני לא מקצועית בכלל ומחפשת מצלמה לשימוש ביתי. לרדת מכל הצעה של מצלמה מקצועית?אם אני לא יודעת לתפעל היא תתן לי תמונות פחות טובות מהדגמים הביתיים הישנים?
מה כן כדאי לי לחפש?
אם נתייחס לנקודה זו אז חנות יכולה להמליץ לפי מה שמשתלם לה. או כי אין לה קומפקטיות
את צריכה לדעת האם חשוב לך שתהיה קומפקטית.
ונקודה חשובה שאני רוצה לכתוב זה:
תקני מצלמה מקצועית רק אם את יודעת לתפעל אותה ב 100%
ולמדת צילום
כי אחרת תתעצבני שלא יוצא לך תמונות נורמליות
ובמצלמות קומפקטיות את יכולה גם לצלם עם אוטומטי וגם לכוון.
בדרך כלל יש עלות של מוצרים נלווים כמו עדשות וכו (לא מכירה את הדגמים הספציפיים שציינת)
אם יש עוד שאלות אז בשמחה
היי
לא מכיר ספציפית את הדגם אבל מהסתכלות בנתונים היא מאוד איטית
ושוקלת חצי קילו
לא כיף להסחב עם בלטה
אבל זאת רק הדעה שלי![]()
הציעו לי אותה חדשה.מצד שני היא נותנת תוצאות טובות מאוד מבחינת חדות
והעלות שלה בדרך כלל ממש משתלמת
@דעת ובינה איפה ראית את זה לרכישה?
אני מאמינה שביד 2 כי היום למיטב ידיעתי אין את זה בחנויות
הציעו לי אותה ב1800.זה לא כל כך כבד כמו שזה נשמע
את יכולה להחזיק אותה לכמה דקות ולראות
וחוץ מזה שבדרך כלל בהסרטות ארוכות כמו אירועים וכו יש חצובה
ובכמה תמונות זה פחות משמעותי
בכמה הציעו לך אותה?
למכירה
מצלמת קנון 610 במצב מצוין ב 1250
לפרטים:nechami0722*gmail.com
ירושלים
מארק 3 יש יותר תלונותמישהו יודע מה ההבדל בין g7 מארק2 ל3 ?
בכמה הייתם קונים מצלמת קנון sx720 במצב מעולה ביד 2.
ממישהוא שאתם סומכים עליו?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //