שיר שיר שיר
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
- #2,401
מה המחיר אני רוצה לקנותאני מוכר G7 II הגיע מהחנות באמריקה במחיר מאוד זול
יש אחריות רק באמריקה לכמעט שנה מאז שקניתי
0527689216
מה המחיר אני רוצה לקנותאני מוכר G7 II הגיע מהחנות באמריקה במחיר מאוד זול
יש אחריות רק באמריקה לכמעט שנה מאז שקניתי
0527689216
לאלא CANON דגם 700
תודה
שימו לב למשהו חשוב.![]()
Canon G5 X MII vs Canon G7 X MII Detailed Comparison
Read our detailed comparison of the Canon PowerShot G5 X Mark II vs Canon PowerShot G7 X Mark II to find out their strengths and weaknesses, and decide which one to choose.cameradecision.com
לדעתי לא.גיטושית
כדאי לקנות כאן?
בלי עברית.
![]()
Canon PowerShot SX710 HS Red 20.3MP Compact Digital Camera From Japan #50224 | eBay
Appearance is beautiful. tiny scuffs from normal use. CreditCard styles.www.ebay.com
זה כולל דמי משלוחלדעתי לא.
זה יוצא כמעט אלף ש"ח
למשומש
לפני דמי משלוח אם יש
וזה בלי עברית.
יש לך במחיר הזה גם פה בארץ עם עברית.
אז זה יוצא לך 1200זה כולל דמי משלוח
ולא כולל מע"מ 180 שקל
איפה אפשר לקנות ב1000-1200 SX710?
אני קונה.........
קישור מיד 2.זה כולל דמי משלוח
ולא כולל מע"מ 180 שקל
איפה אפשר לקנות ב1000-1200 SX710?
אני קונה.........
אני רוצה גם כזה דבר יש לך להציע לי ?קישור מיד 2.
דגם SX700 משומש במצב חדש
לנסות להוריד אותו ל 1200
אשמח לשמוע אם קנית
יש לך קישור?
תודה
יש אחד מאוד זול ואמיןמחפש לקנות מצלמה לבית במחיר שפוי,
בדגש שהתמונות יצאו איכותיות וראויות להדפסה
אשמח לשמוע המלצות.
יש לו sx740?יש אחד מאוד זול ואמין
מוכר מצלמה g7 מרק 2 ב4000 ש"ח
תבררו אצלו על דגמים אחרים
0559604040
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //