- הוסף לסימניות
- #2,461
בחתימהמהמם
איך אפשר ליצור איתך קשר?
זה בשביל חברה שלי שאין לה מחשב.
בחתימהמהמם
איך אפשר ליצור איתך קשר?
זה בשביל חברה שלי שאין לה מחשב.
יד שניה?יש למישהו מצלמת גו פרו למכירה
מקורי בלבד
תודה רבה
אני הייתי הכי ממליצה לכם או על G1XIIIמישהו מהמומחים פה יודע לכוון אותי איזו מצלמה הכי טובה לצילום של איפור?
כמובן המצלמות הקומפקטיות... חשוב שהאיפור יראה בתמונה כמו במציאות, שיהיה חד מאוד וכו'...
אני כמובן רוצה גם לשימוש יום יומי אבל הכי חשוב שהמצלמה תתאים לאיפור.
איזה דגם מומלץ ביותר? ואיפה אפשר להשיג אותו בהכי זול?
תודה רבה!![]()
מה התקציב?אולי תוכלו לעזור לי?
מחפשת מצלמה טובה לשימוש ביתי
יש לי מצלמת קנון ישנה (לפני 17 שנה) והחלטנו שאנו רוצים לקנות חדשה וטובה.
חשוב לנו מצלמה טובה, תמונות חדות, קלה לתפעול
מזכירה שוב, לשימוש ביתי צילום של ילדים ואירועים קטנים
יש המלצה ???
קודם כל תודה רבה!!!אני הייתי הכי ממליצה לכם או על G1XIII
מצלמה ליגה
חדות מטורפת
מכרתי הרבה כאלו למאפרות / למתסרקות.
המחיר אצלי 5300
כולל אחריות שנה ותפריט בעברית
כמובן קומפקטית
אם חשוב לכם יותר זול אפשר לקנות את ה G1XII (גרסה קודמת) שיש לה תמונות חדות אבל היא קצת יותר גדולה.
עולה 3990.
מצרפת תמונות להמחשה:
זה G1 מארק 3
![]()
וזה G1 מארק 2
![]()
לשניהם יש מסך סלפי
לא.קודם כל תודה רבה!!!
ההבדל ביניהם הוא רק הגודל??
את מוכרת גם בתשלומים?
והמצלמות חדשות לגמרי?
תודה רבה לך!!
מה יותר טוב זה או G5?אני הייתי הכי ממליצה לכם או על G1XIII
מצלמה ליגה
חדות מטורפת
מכרתי הרבה כאלו למאפרות / למתסרקות.
המחיר אצלי 5300
כולל אחריות שנה ותפריט בעברית
כמובן קומפקטית
אם חשוב לכם יותר זול אפשר לקנות את ה G1XII (גרסה קודמת) שיש לה תמונות חדות אבל היא קצת יותר גדולה.
עולה 3990.
מצרפת תמונות להמחשה:
זה G1 מארק 3
![]()
וזה G1 מארק 2
![]()
לשניהם יש מסך סלפי
במה היא יותר טובה?לאיזה G5?
אם הכוונה ל G5X אז ה G1 יותר טובה
ואם הכוונה ל G5XII אז נראה לי הם באותו רמה.
זום ל G1XIII יש X3 זום אופטי וX6 בנוסף ל X3 דיגיטלי
בעיקר בחדותבמה היא יותר טובה?
איזה חיישן יש לG1?בעיקר בחדות
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //