דרוש מידע מצלמות יד 2

מצב
הנושא נעול.
שאלה לא קשורה לדיון האחרון פה.
מישהו מכיר את קנון 540?
האם יש לה חסרונות בולטים
או שהיא מצלמה של קנון רק עם פחות ביצועים?
והאם מחיר של 1000 ש"ח זה מחיר סביר ביחס למחירים היום?
תודה למשיבים!

מישהו מכיר את קנון 540?
האם יש לה חסרונות בולטים
תודה למשיבים!
לא משתלם לקנות אותה במחיר כזה
תמונות לא חדות
וגם היא לא קומפקטית
הייתי ממליצה לקנות יד שניה באותו המחיר של דגמי 600/700

חשבתי על כמה מאות שקלים
אבל אני לא באמת יודעת מה העלות היום של מצלמות
אשמח להמלצה
בכמה מאות שקלים יש לך כל מיני מצלמות דיגיטליות לא של קנון
הולך?

אם הם טובות אין בעיה (הכוונה קלות לתפעול, תמונות חדות )
תמונות די חדות
יש לך לדוגמא את הדגם הזה - עולה 649

תמונה של WhatsApp_ 2025-03-06 בשעה 16.02.10_366f1f19.jpg

מצלמת סלפי
מסך מגע
תפריט עברית
פונקציות שונות
X10 זום אופטי + עוד דיגיטלי

נערך לאחרונה ב:
איזה מצלמה מומלצת יותר
ה G7 או ה SX740 ?
והאם יש למישהו להציע לי משהו במחיר טוב?

מישהו מכיר את קנון 540?
האם יש לה חסרונות בולטים
תודה למשיבים!
יש לו גם יתרונות
הוא מוציא תמונות חדות כמו ה/730/720/740 אבל תראו את זה רק במחשב או בפיתוח בגלל שרזולוציית המסך המסך במצלמה פחות חד
זה מצלמה הרבה פחות שביר מהקומפקטיות
מצלמה קומפקטית צריך כדי שהוא יהיה קטן לחסוך הרבה בפלסטיקה מה שהופך אותו להרבה יותר רגיש לשברים בעיקר בזום בעדשה אבל הסדרה של sx500 והסדרה של ‏sx400 הם הרבה פחות שבירים בגלל ששם לא היה צריך להתקמצן על הפלסטיקה בכל מקרה היא גדולה
בנוסף הזום שלו יותר גדול מכל הקומפקטיות ולכן הוא מקרב הרבה יותר וגם מצלם טוב יותר תמונות מרחוק
יתרון נוסף זה המחיר שלו בדרך כלל הוא הרבה יותר זול מהקומפקטיות
לדעתי המחיר הזה טוב אבל אפשר למצוא לפעמים יותר זול אבל שזה יהיה במצב מצויין ולא עבר עליו שום תקלות או רטיבות

למכירה מטען ובטריה של מצלמת קנון 185 ב130 ₪
כמו כן, למכירה מצלמת קנון 185 לא עובדת.
משערת שלאחר תיקון זה יעבוד (לא מידיעה) ב150₪ (גמיש)

2 סוללות לKanon SX620 + מטען - הכל מקורי, סוללה אחת והמטען חדשים - סה"כ 150 ש"ח. - 0556742733​

מחפשת טכנאי מצלמות אמין בביתר

איזה מצלמה מומלצת יותר
ה G7 או ה SX740 ?
והאם יש למישהו להציע לי משהו במחיר טוב?
g7
חברה שלי הזמינה מאחד ואמרה שהיא מאוד נהנתה מהשירות שלו
0559604040

בביתר יש את בועז 02-9701616
מה סוג התקלה?
תודה
מצלמה מאד ישנה על בטריות, בחלק שסוגר את המצלמה יש חתיכת מתכת שאמורה לסגור את המעגל החשמלי, היא נפלה, זה עובד עם נייר כסף, הייתי רוצה לתקן יותר מקצועי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה