- הוסף לסימניות
- #2,541
איפה? עיר? כתובת? טלפון? תודה!200 ש"ח
איפה? עיר? כתובת? טלפון? תודה!200 ש"ח
אפשרי בבית שמש? התקלה בקנון שהמסך לא נדלק בפתאומיות ,לא קיבל מכה, כמה יעלה?אם מתאפשר לכם לשלוח לבית שמש / מודיעין עילית
אז נשמח לתקן לכם
שלחתי בפרטיאפשרי בבית שמש? התקלה בקנון שהמסך לא נדלק בפתאומיות ,לא קיבל מכה, כמה יעלה?
אני לא חושבת שניתן להרכיב עליה פלש
לא כ"כ מבין בזה אבל בעיקרון היא אפילו יותר איכותית מ G7שלום וברכה לכל המבינים בדבר,
אני מחפשת מצלמה קומפקטית איכותית, הבנתי שבחו"ל אזלו המצלמות קנון G7 והSX740. היו בודדות מחודשות וגם הם אזלו, קנון הפסיק לייצר אותם.
המליצו לי על מצלמה קומפקטית Sony ZV-1.
למישהו יש מושג איך היא?? מה הביצועים?? האיכות??
אשמח מאד לתשובה.
תודה רבה.
דרך אגב, היא לא כ"כ זולה, בסביבות ה2500+
היא לא יותר מהg7 אלא מקביל לg7לא כ"כ מבין בזה אבל בעיקרון היא אפילו יותר איכותית מ G7
רק אין בה פלש, והוא פחות נצרך בגלל שהמצלמה איכותית יותר גם בחושך
ונראה לי גם אין עברית
בכל אופן יש לה מעלה בפוקוס- טשטוש האוטומטי, לא?היא לא יותר מהg7 אלא מקביל לg7
רק ללא פלש וללא עברית
הסתדרתי, תודהאני רוצה לקנות מצלמה ביתית במחיר של כ-1000 ש"ח,
מתלבט בין:
מאתר MDK (מישהו יודע לגבי אמינות?)עבור לדף המבוקש
www.mdk.co.il
ועוד מאתר קמרה סיטי יד 2:
עבור לדף המבוקש
www.cameracity.co.il
עבור לדף המבוקש
www.cameracity.co.il
עבור לדף המבוקש
www.cameracity.co.il
אשמח לדעת מה עדיף מבין כל אלו, עדיף לי קומפקטית יחסית ובלי שאצטרך להוסיף תשלום על עדשה...
רוב תודות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים