דרוש מידע מצלמות יד 2

מצב
הנושא נעול.
מתלבטת מה לקנות SX740+ מצלמה מקצועית פשוטה.
או שעדיף להשקיע בG7?
בשביל הSX740 יש פנסוניק חדשה TZ99 איכות יותר טובה, קצת פחות זום ומגע וסלפי, איכות ווידאו יותר טובה, ויותר זולה

בשביל הSX740 יש פנסוניק חדשה TZ99 איכות יותר טובה, קצת פחות זום ומגע וסלפי, איכות ווידאו יותר טובה, ויותר זולה
אני רוצה להביא את SX740 מחו"ל- לא מצאתי שם את המצלמה שהמלצתם.
בחו"ל יצא לי SX740 באזור 2000 ש"ח, עדיין יותר מומלץ הפנסוניק?

אני מחפש לקנות מצלמה ביתית קומפקטית וחדה האם יש למישהו למכור או דגם מומלץ
תודה רבה

אני רוצה להביא את SX740 מחו"ל- לא מצאתי שם את המצלמה שהמלצתם.
בחו"ל יצא לי SX740 באזור 2000 ש"ח, עדיין יותר מומלץ הפנסוניק?
הקנון הוא יותר איכותי מבחינת מוצר וחיי מדף, וגם יותר קטן קצת וזום ענק [40] ו2000 שקל היום זה ממש זול.
הפנסוניק ישלו תמונות יותר טובות מבחינת איכות וצבעים יש לו יותר אפשרויות והווידאו הוא RAW והוא מגע, וזום 30 [שבהחלט מספיק..] ויש לו טעינה TPC אני לא יודע מה המחיר שלו בחו"ל היום אבל היה לפני כמה חודשים 500 דולר

בעיקרון מעדיף כמה שיותר זול מעדיף יד 2 במצב טוב אבל רוצה משהו שיצדיק את המחיר שלו
סביבות ה800-1000 ש"ח
תודה

לא ביקשתי דווקא קנון
גם איזה דגם כדאי לחפש ביד 2?
תודה רבה

אני מחפשת לקנות מצלמת סוני FX3 יד שניה
במחיר זול.
ולמייבינים מה ההבדל המהותי בין FX3 לבין FX30

בכמה כדאי לתמחר מצלמה שהייתה בשימוש שנתיים דגם 620 של קנון
עובדת מעולה, חדה, שמורה

מה ההבדל בקנון בין 720 ל740, בטיב המוצר ובמחיר?

שווה לי מצלמת

Sony a6300 עם 2 עדשות : sony 16mm ו Sigma 30mm f/1.4

או עדיף חדשה

Sony ZV-E10 + 16-50mm

באותו מחיר?

@moti!a שאלה לי אליך.
אמר לי מוכר וותיק של מצלמות שאין להשיג כיום מצלמות קנון מהדגמים 740, G7 יד ראשונה
אלא הכל יד שניה, משומש, מחודש, ומי שמצהיר שהוא מוכר חדשה, פשוט משקר.

מעניין אותי דעתך בנידון.

שווה לי מצלמת

Sony a6300 עם 2 עדשות : sony 16mm ו Sigma 30mm f/1.4

או עדיף חדשה

Sony ZV-E10 + 16-50mm

באותו מחיר?
איכות תמונה וודאי הA6300 אבל מצד נוחות צילום ומודרני זה הZV-E10

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה