דרוש מידע מצלמות יד 2

מצב
הנושא נעול.
nv vvcskמה ההבדל בין t7 בקנון ל g7 ומה עם sx70?
מה זה T7?
‏g7 זה קומפקטי יש לו זום 4.2 תמונות חדות
הדגם SX70 הוא ממש לא קומפקטי יש לו זום 65 אם אני זוכר נכון זה הדגם האחרון לפני המצלמות עם העדשה מתפרקת

יש עוד הרבה הבדלים אבל אלו הבולטים

nv vvcskמה ההבדל בין t7 בקנון ל g7 ומה עם sx70?
T7 הכוונה מקמועית של קנון [REBEL]?? ואם כן זה שני מצלמות לא קשורות כי זה מצלמה מקצועית

זה לא בדיוק נכון.
יש חנויות שמוכרות גם וגם
אתם צודקים שיש כאלה שמוכרים גם וגם
אבל הצורה היחידה שלקוח יכול לדעת בוודאות שזה חדש זה רק עם החנות מוכר רק את הדגמים החדשים
וגם אם הוא מכיר אישית שהמוכר אמין ואז אם יש לו גם וגם אפשר לסמוך עליו
עדיין חלק גדול מאוד של המוכרים בשוק שאומרים על משהו שהוא חדש והם מוכרים גם וגם או שמוכרים רק משומש הם לא מדברים אמת

את יודעת את זה יותר טוב מכולם

אתם צודקים שיש כאלה שמוכרים גם וגם
אבל הצורה היחידה שלקוח יכול לדעת בוודאות שזה חדש זה רק עם החנות מוכר רק את הדגמים החדשים
וגם אם הוא מכיר אישית שהמוכר אמין ואז אם יש לו גם וגם אפשר לסמוך עליו
עדיין חלק גדול מאוד של המוכרים בשוק שאומרים על משהו שהוא חדש והם מוכרים גם וגם או שמוכרים רק משומש הם לא מדברים אמת

את יודעת את זה יותר טוב מכולם
אני לא חושבת שאפשר "לעבוד " על בן אדם.
מצלמה חדשה נראית כמו חדש , מגיעה ארוזה הרמטית , ובלי שריטות , זה פשוט נראה חדש.
ומצלמה תצוגה יהיה לה שריטות - עד כמה שהיא תראה חדשה תמיד יהיו שריטות מעטות ,
לפעמים תגיע בקופסא לא שלה , חלקים קצת משומשים וכו. המראה לא יהיה חדש.
איך אפשר להסתיר את זה מבן אדם?
אני לא מדברת על זה שזה לא ראוי , אלא ברמת העיקרון שאי אפשר לרמות בן אדם במשהו שרואים בעין.
אני דווקא כן נתקלתי במקרים שראיתי שיש אנשים שמוכרים מצלמות תצוגה ממש יפות ואומרים שזה חדש.

כמה מגה פיקסל ה610 של קנון?
ואיזה מצלמה של קנון זה גם 16 מגה פיקסל?
תודה רבה
הSX610 זה 20 מגה פיקסל, האלה של 16 זה הפשוטות יותר הקטנות יותר כמו דגם 180

שלום וברכה
אני מוכרת מצלמת קנון 4000D במצב מעולה כמו חדש ב1000 ש"ח
היה בשימוש שנה וחצי
נמכר עקב השתדרגות
לפרטים:
0548453731
מייל: HADASC3731 ואז שטרודל וכו'

בכמה בערך אני יוכל למצוא מצלמת קנון 600 / 610 / 620 / 720
בהכי זול?
אפ' יד 2

אני לא חושבת שאפשר "לעבוד " על בן אדם.
מצלמה חדשה נראית כמו חדש , מגיעה ארוזה הרמטית , ובלי שריטות , זה פשוט נראה חדש.
ומצלמה תצוגה יהיה לה שריטות - עד כמה שהיא תראה חדשה תמיד יהיו שריטות מעטות ,
לפעמים תגיע בקופסא לא שלה , חלקים קצת משומשים וכו. המראה לא יהיה חדש.
איך אפשר להסתיר את זה מבן אדם?
אני לא מדברת על זה שזה לא ראוי , אלא ברמת העיקרון שאי אפשר לרמות בן אדם במשהו שרואים בעין.
אני דווקא כן נתקלתי במקרים שראיתי שיש אנשים שמוכרים מצלמות תצוגה ממש יפות ואומרים שזה חדש.
מוזר לי שעדיין לא שמעתם על אנשים שנפלו בזה אני שומע על זה די הרבה בפרט אם הילדה הלכה לקנות את המצלמה וילדה רק בת 12
השבוע שמעתי על מישהו שקנה דגם g16 חדש והיה בזה בעיה רצינית והמוכר התנער מהאחריות
אני בטוח שאתם יודעים מתי הפסיקו לייצר את הדגם הזה ועדיין אנשים נופלים בזה

הקונה אמר לי לא חשבתי לבדוק הייתי בטוח שהוא מדבר אמת

למכירה מצלמת אוקיטו חדשה שנקנתה היום, כולל כרטיס 64 GB.
עם האריזה כולל חשבונית (לאחריות).
ב- 600 ש"ח.

איזה מצלמה כיום משתווה באיכות לקנון IXUS 185?

בכמה בערך אני יוכל למצוא מצלמת קנון 600 / 610 / 620 / 720
בהכי זול?
אפ' יד 2
מומלץ לחפש ביד 2. מצלמות מהדגמים האלו ביד 2 מתחיל בד"כ מ 800 ש"ח
השבוע שמעתי על מישהו שקנה דגם g16
זה באמת דגם ישן נושן
אני מדברת על 740 ו G7 וכו
אני מחפשת 720 חדשה. איפה אפשר להשיג? כמה עולה?
לא ניתן להשיג
לא בארץ ולא בחו"ל
אני מוכנה לקנות כאלו חדשות כמעט בכל מחיר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה