דרוש מידע מצלמות יד 2

מצב
הנושא נעול.
מישהי קנתה מצלמה דרך החנות הזאת- נמצאים בבריטניה
שם החברה: Zealpace אתר החברה: https://zealpace.com/ כתובת 1: 10, Seawall Rd, Cardiff CF26 9PQ, בריטניה.
התכתבתי איתם במייל ורשמו לי על G7-
המחיר הוא 1418 ש"ח, מחיר זה כולל עלויות משלוח ומע"מ במדינתך.

מישהי התנסתה- זה אמיתי או עוקץ??

שם החברה: Zealpace אתר החברה: https://zealpace.com/ כתובת 1: 10, Seawall Rd, Cardiff CF26 9PQ, בריטניה.

עוקץ
להיזהר

מידיעה? שמעת על מישהו שניסה?
זה ממש מגרה...
מידיעה
הם "מוכרים" בשווייץ , בריטניה , ועוד הרבה מדינות
הסמליל של האימייל שלהם זה זאב / כלב , נכון?

למכירה מצלמה G7 יד שניה, במצב צילום מעולה.
הבת שלי החליטה שמתחשק לה מצלמה חדשה,
אז היא רוצה למכור את שלה.
את כל הפרטים ניתן ליצור איתה קשר
כולל מחיר ודגם.
0556738045
בהצלחה!!

למכירה מצלמת קנון D200 במצב מעולה!!!
במחיר 1200 (גמיש)
לפרטים: 0556799437

בכמה אפשר למכור 720
קניתי את זה לפני 5 שנים
תודה רבה?

מידיעה
הם "מוכרים" בשווייץ , בריטניה , ועוד הרבה מדינות
הסמליל של האימייל שלהם זה זאב / כלב , נכון?
ראיתי שכתבת שזה עוקץ בהרבה אשכולות, מנין לך??? זה די נשמע שיש לך ענין שלא נקנה שם?!

ראיתי שכתבת שזה עוקץ בהרבה אשכולות, מנין לך??? זה די נשמע שיש לך ענין שלא נקנה שם?!
כתבתי למעלה שזה מידיעה.
יש פה כמה ניקים שקנו ולא קיבלו מעולם.
אני מכירה אותם מדי טוב
כמו כן , אנשים , אל תהיו טפשים!
מציעים לכם משהו במחיר לא הגיוני , כנראה שזה עוקץ.
אל תתפתו ותפלו לפח.
דווקא יש לי ממש עניין שתקנו שם ,
אדרבא , תזמינו G7 ב 1400 ש"ח
וככה אתם תוכלו להזהיר אנשים שלא יפלו בפח
בלי שיחשבו שיש לי אינטרס.
אין לי שום אינטרס
אני פשוט מרחמת על כסף של אנשים שילך לפח.
אני גם פעם קניתי באיביי מצלמה G7 לחלקים יד שניה
וזה מעולם לא הגיע לי.

הדיגיטליות הפשוטות שבחנויות
מצלמות של 600-800 ש"ח
הלכתי לשתי חנויות המוכר אמר לי שאין היום משהוא באיכות של כמו שאני רוצה, זה רק לקנות מצלמה במינימום 2000 ש"ח, אשמח לשמוע על על דגמים שמידיעה האיכות דומה

הם מסכימים לקבל תשלום דרך פייפאל?
תבדקו איתם

אני מחפשת מצלמת קנון G7 או V1 יד 2 יש למשהי למכור לי אני רוצה במצב חדש
או שמשהי יודעת אפה אפשר לקנות את זה בזול תודההה

אני קונה מצלמות דיגיטליות ישנות ( שאצלכם כבר לא בשימוש / זרוקות במגירה ) , אז אם אתם מעוניינים למכור
צרו איתי קשר - ירין 0522959495

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה