- הוסף לסימניות
יש, כי גם שם יש חרדים,אני ראיתי בשויץ
קיים גם בארה"ב
זה מידיעה- בטח יש עוד בארצות.
אבל בגדול הכל מיובא לארץ או לברוקלין (B&H)
יש, כי גם שם יש חרדים,אני ראיתי בשויץ
קיים גם בארה"ב
זה מידיעה- בטח יש עוד בארצות.
תוכלי לפנות אליי בפרטי?צריך להבין שלחברה מסודרת שמיבאת מצלמות מחול עולה כל מצלמה מכס כ 400-600 ש"ח
ואני מדברת על דגמי קנון החצי מקצועיות.
זה דבר ראשון.
תוסיפו עלות החזקת חברה עם עובדים ומעבדה פעילה כדי שיהיה אחריות למצלמות.
עלות חלקים.
עלות משלוח של קונטיינר.
בקיצור ,
אין לי חברה אבל בעלי עובד בחברה ואני לא יודעת את כל ההוצאות של החברה אבל אני לא חושבת שנכון להגיד שזה מחיר מוגזם.
מה יש לכם להגיד?
באיזה חנות אפשר להזמין בשוויץ ?
הלינק שתותחינוס העלהבאיזה חנות אפשר להזמין בשוויץ ?
למה שאני באה להזמין הוא כותב לי![]()
Foto & Video - günstig online kaufen - Interdiscount
Grosse Auswahl im Bereich Foto & Video zu besten Preisen. Bis 20 Uhr bestellt, morgen geliefert ✓ Abholung in rund 170 Filialen möglich ✓www.interdiscount.ch
א"א להזמין לארץ משםלמה שאני באה להזמין הוא כותב לי
למרבה הצער, אין נתונים זמינים כרגע
לצערי גם אני נכוותי עם סיפור מצלמות שהזמנתי מממוכר של אליבאבא מחוץ לאתר.היייי!!!!!!!!!!!!!!
אזהרההה!!!!!!!!!!
אנחנו הזמנו מולו
אם אני לא טועה זה הוא
ונפלנו קשות הבנאדם ברח עם כל הכסף!!!!!!!!
מעל 200 אלף ש"ח
כמעט 4 חוד',
והמצלמות עדיין לא אצלינו...
יותר נכון- הן בירדן כרגע...
מי לא מעורב בסיפור הזה...
(אל תגידו לו כלום, אנחנו משחקים אותה כאילו לא יודעים קיצור סיפור ארוך)
כשהייתי בשוויץ, בתוך החנות
תודה!אולי תנסי להתקשר לחנות
היא נקראת COOP
יש להם המון סניפים
תעשי חיפוש בגוגל ותתקשרי לאחד מהם.
כן,תודה!
COOP זה INTERDISCOUNT?
הם אמורים לדבר אנגלית?
איך אני מגיע אליהם טלפונית?כן, בהחלט.
ממליצה לדבר איתם בטלפון, הם מאוד אדיבים השוויצרים.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //