בהחלט נכון,ו.. גם.. לעיתים גם לגלוש ע''ג המצלמה.
אז אם המצלמה קלטה בטיול רשת פרוצה..
יש לתת ע''כ את הדעת!
בהחלט נכון,
אבל זה לא רק בטיול,
זה יכול להיות בכל נסיעה באוטובוס,
או בהליכה ברחוב.
דרוש זהירות יתירה בנושא!
ולכן יש הרבה רבנים שמתנגדים ואומרים לחסום את זה
הכל אמת,
לגלוש??ו.. גם.. לעיתים גם לגלוש ע''ג המצלמה.
יש לתת ע''כ את הדעת!
תבררי באאונט-נט יספרו לך גם כמה סיפורים רעים לקינוח..לגלוש??
במצלמה??
אתם בטוחים שיש כזאת אופציה בכלל??
לפי מה שאני יודעת זה רק מביא אפשרות של העברת תמונות.
וזה קורה בלחיצת כפתור מסוים?אז אם המצלמה קלטה בטיול רשת פרוצה..
ושיסבירו גם איך לא רק בתיאוריהתבררי באאונט-נט יספרו לך גם כמה סיפורים רעים לקינוח..
הבעיה היא רק במצלמות של סמסונג, שאותן צריך לבדוק היטב לפני שקונים.ו.. גם.. לעיתים גם לגלוש ע''ג המצלמה.
יש לתת ע''כ את הדעת!
אין שם שום מידע על מצלמות, לי יש מצלמת קנון וא"א בשום אופן לגלוש איתה.
איך באמת עושים את זה? אף פעם לא הצלחתי להתחבר לWIFI מהמצלמה.במצלמות של קנון אפשר רק להעלות תמונות לאינטרנט או לשלוח במייל.
איך באמת עושים את זה? אף פעם לא הצלחתי להתחבר לWIFI מהמצלמה.
הפעלתי את ה'נקודה חמה ניידת' ואז התחברתי למצלמה ממנה.איך שולחים תמונות מהמצלמה לסמארטפון או למחשב
נכון.אין שם שום מידע על מצלמות, לי יש מצלמת קנון וא"א בשום אופן לגלוש איתה.
במצלמות של קנון אפשר רק להעלות תמונות לאינטרנט או לשלוח במייל.
כל מצלמה (הטובות לא של הילדים ב50 ש"ח) מהשנים האחרונות יש לה WIFI.
ניתן לשלוח מהמצלמה ולמצלמה תמונות מסמארטפון מחשב וכדו' שיש להם רשת אלחוטית.
אני אשמח לפירוט. ניסתי המון פעמים, קנון 720, אם אוכל להעלות לדרייב בלי מחשב זה יהיה מצויין.הפעלתי את ה'נקודה חמה ניידת' ואז התחברתי למצלמה ממנה.
אחר כך נכנסתי לאתר הזה והגדרתי את המצלמה שלי.
ואז דרכו הוספתי שירותים נוספים במצלמה, כמו להעלות לדרייב, להעלות לאתר ולשלוח במייל.
אני לא זוכרת במדויק את התהליך, אבל אם את נתקעת במשהו - אשמח לעזור!
יש משהו שצריך להוריד/ להתקין על המחשב בשביל להתחבר לנ"ל? לא הצלחתי.הפעלתי את ה'נקודה חמה ניידת' ואז התחברתי למצלמה ממנה.
אחר כך נכנסתי לאתר הזה והגדרתי את המצלמה שלי.
ואז דרכו הוספתי שירותים נוספים במצלמה, כמו להעלות לדרייב, להעלות לאתר ולשלוח במייל.
אני לא זוכרת במדויק את התהליך, אבל אם את נתקעת במשהו - אשמח לעזור!
לא זכור לי שהורדתי איזו תוכנה.יש משהו שצריך להוריד/ להתקין על המחשב בשביל להתחבר לנ"ל? לא הצלחתי.
ניסיתי אפילו לבדוק באתר של קנון ולהוריד התקנה למצלמה שלי וגם לא הלך.
אני אשמח לקבל תהליך מפורט. תודה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים