מצלמות DSLR של סוני

• הוסף לסימניות
לאחרונה ביקרתי בחנות B&H במנהטן ולאחר ששמעתי שחברת סוני התחילה לשפר את תחום המצלמות המקצועיות, ניגשתי לבדוק.
התחלתי עם המצלמות היחסית פשוטות, החיסרון לדעתי זה הצבעים שם, צבעי נחושת באופן יחסי. לא כ"כ אהבתי.
לאחר מכן נגשתי אל הA-900 מצלמה בעלת 24.6 מגה פיקסל מחירה עומד על סך 2500$
מצלמה ממש מצוינת, צבעים מדהימים. אבל כשאני מצלם ב200iso ומקריב כדי לבחון את איכות התמונה... אתה מקבל איכות של מצלמה דיגיטלית פשוטה התמונה מתחילה להטשטש ממש ישר בהרבה הראשונה. (לא ראיתי תוצאות בפיתוח או בהגדלה אולי אני טועה...?)
אשמח לשמוע חוות דעת. זוהי התרשמותי האישית ואין בה כדי לקבוע עובדות.

• הוסף לסימניות
התרשמת מהתמונות על מסך המצלמה?!

• הוסף לסימניות
לא נשמע לי הגיוני העניין עם ה-ISO
תבדוק ב-Dpreview

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;529684:
אז פה הטעות שלך :)

אני עם אלפא 100 של סוני,
נראה לי המצלמה הכי ראשונית שלהם...

איכות וחדות התמונות ב- 100/200 ISO מצוינת,
צבעים תמיד צריך להעביר עריכה קלה מכל מצלמה בכל חברה.

הבעיה שלי שהציוד הנוסף מאד יקר, שוק מיזערי ביד שניה מה שמוביל אותי עכשיו למעבר לקנון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;529797:
אני עם אלפא 100 של סוני,
נראה לי המצלמה הכי ראשונית שלהם...

איכות וחדות התמונות ב- 100/200 ISO מצוינת,
צבעים תמיד צריך להעביר עריכה קלה מכל מצלמה בכל חברה.

הבעיה שלי שהציוד הנוסף מאד יקר, שוק מיזערי ביד שניה מה שמוביל אותי עכשיו למעבר לקנון.

ידעתי שתגיבי :)
לגבי המעבר לקנון, בהצלחה, מעשה חכם :)

תורך, תמיר.........

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;530069:
ידעתי שתגיבי :)
לגבי המעבר לקנון, בהצלחה, מעשה חכם :)

תורך, תמיר.........

כמה שפחות אנשים בניקון כך יהיו פחות שאלות בפרטי :D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה