מצלמי/ות וידיאו - אירועים

• הוסף לסימניות
אשמח אם תוכלו לשלוח לי הסרטות יפות ומעניינות של סטודיו וכסא כלה שיהיה לי רעיונות לגוון

תודה מראש
ester.shmuel.biton בג'ימייל

• הוסף לסימניות
יש ביוטיוב המון

איך אפשר לשלוח סרט במייל ?
את מצפה מצלמי וידיאו באירועים (אם יש פה כאלה) שיערכו סרט במיוחד עבורך, עם הקטעים הנבחרים, יקטינו, ישלחו למייל ... וכל זה אחרי שביקשו אישור פרסום ?

• הוסף לסימניות
זה בדיוק העניין, שאני רוצה לראות את החומר גולמי ללא עריכה. אם אפשר לעלות לדרופבוקס/לדרייב/לג'מבו קטעים של כסא כלה, זה מדי הרבה לבקש?
לראות קליפ ערוך מ2-3 מצלמות, זה לא הכי מוסיף לי, כי זה לא דבר שאני אוכל להגיע אליו כשאני מצלמת אירוע לבד. בפרט לא עם כלה שפויה וסטנדרטית שלא מוכנה לעשות פוזות ולשכב על כל המדרגות...
אבל אם הגזמתי, איתכם הסליחה

• הוסף לסימניות
אני עדיין חושבת שצפיה ביוטיוב תעזור לך הרבה, גם אם זה לראות שוט קצר- עדיין אפשר ללמוד מזה הרבה.
חוצמזה, פשוט תנסי בשטח: קדימה, אחורה, למעלה ולמטה, אל תחסכי בזויות ובנסיונות. מקסימום לא יצא טוב.
בשורה התחתונה, את רוצה לקבל תוצאה שלך, לא "העתק הדבק" מצלם. קחי את הבסיס ותפתחי אותו כראות עינייך...

• הוסף לסימניות
תמיד תצטרכי לתפוס שוט רחוק ושוט קרוב.
אח"כ כל המשחקים.
לכי מאחורי הפרחים בתנועה חלקה
שיראו את הכלה מבין הפרחים,
צילום שוט פתוח מזוית נמוכה, מזוית גבוהה וכו'.
מה שחשוב זה התנועתיות שלך.
לא לעמוד במקום אחד ולהסריט כי אחרת מה שונה מהצלם?
אלא מכל זוית שאת מצלמת תלכי עם המצלמה.
כמובן על חצובה כדי לשמור על תנועה חלקה ונעימה לעין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה