מצלמת וידאו- מה האיכות המומלצת?

• פותח הנושא CDR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
<HR style="BACKGROUND-COLOR: #bfbfbf; COLOR: #bfbfbf" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->יש לי מסרטה של פנסוניק hc-x920m
איזה איכות כדאי לי לבחור כדי שתיתן לי את התוצאה הטובה ביותר?
האפשרויות שהיא נותנת לי הן:
AVCHD
1080/50P
1080/50i
i frame
mp4
אשמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדלים בינהם
תודה

• הוסף לסימניות
הכי יעיל יהיה אם תצלמי בכל האיכויות, תעבירי את הקליפים שצילמת למחשב, ותבדקי בפרימייר, את הרזולוציה, מספר הפריימים, גודל הקובץ, איכות הצבע וכו'...

• הוסף לסימניות
כבר עשיתי את זה , אין הרבה הבדלים.
ההסרטה יוצאת ממש לא איכותית בכל האפשרויות.

• הוסף לסימניות
לא איכותי?
זו מצלמה מצוינת
אם זה לא מספק אותך אז אולי תעברי לליגה אחרת נגיד P2 או משו שם למעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ואקום;1144960:
לא איכותי?
זו מצלמה מצוינת
אם זה לא מספק אותך אז אולי תעברי לליגה אחרת נגיד P2 או משו שם למעלה.
לי יש תחושה, שאת לא משתמשת במצלמה בצורה נכונה.

• הוסף לסימניות
כשאני מצלמת עם זום האיכות מצוינת אך כשאני מרחיקה ומגיעה לסוף הזום זה כבר לא איכותי ,
ואני חייבת את המרחק הזה כי אני מסריטה מסך ירוק ונורא חשוב לי המרחב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה