מצלמת וידיאו מקצועית

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות מצלמת וידיאו מקצועית,
דגש על עומק שדה - כמו DSLR ומשקל לא גבוה
יש לכם המלצות?????
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תצייני כמה את רוצה להשקיע, כי הטווח הוא גדול מאד.

• הוסף לסימניות
נכון..
טווח עד 15,000 ש"ח

• הוסף לסימניות
יש היום טרנד של לרצות עומק שדה צר בצילום וידאו. צריך לזכור שזה מתאים רק לצילומים מבוימים ומתוכננים. אין אפשרות טכנית לצלם הופעה למשל עם עומק שדה צר, מכיוון שהמצלמה מאבדת פוקוס כל הזמן. אם את אכן צלמת קולנוע (סרטים מבוימים ומתוכננים, שבהם יודעים בדיוק מאיפה לאיפה השחקן הולך וכו') כדאי לך לבדוק מצלמות עם חיישן גדול ועדשה עם צמצם פתוח שכן 2 אלו גורמים לעומק שדה צר.
לדעתי האישית לרוב מוחלט של הצילומים והצלמים יספיק גם עומק שדה רחב יותר שמתקבל מחיישנים קטנים יותר, ומאפשר פוקוס עוקב טוב יותר.
מצלמות מומלצות לבדיקתך:
panasonic GH5 המלכה של מצלמות הוידאו בסגנון DSLR.
canon 80D הנסיכה:)
סוני RX10III המצלמה הכי פשוטה לתפעול. זו שיהיה לך כייף לצלם איתה ועם טווח זום רחב ביותר.
סוני RX100 V המצלמה המועדפת עלי לצילומים בלי זום, אפשר גם לשים אותה בנוחות על מייצב חשמלי בנוחות מירבית ושוקלת כמעט כמו פלאפון.

צריך לזכור שהמצלמה הכי טובה היא זו שנותנת לך את התוצאות הטובות ביותר עבורך, ולא זו שעל הנייר יש לה הכי הרבה.....
בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
:D תודה על ההכוונה עזר לי ממש!!!

• הוסף לסימניות
תדמית, אשמח לסיוע ממך.
אני רוצה מצלמה לצילום אמנותי, רק של דברים מבוימים וכו'.
לכן חשבתי ללכת על DSLR
בסביבות 4000 ש"ח, אני יכולה לצאת עם משהו שיתן לי תוצאה טובה? [חשובה לי בעיקר בעיקר החדות, וצילום איכותי גם בתנאי תאורה לא מקסימליים]

• הוסף לסימניות
תנאי תאורה לא מקסימליים זו הגדרה חמקמקה. ככלל ככל שהחיישן גדול יותר, הוא יהיה רגיש יותר לאור, ויתן תוצאות טובות יותר גם בתנאי תאורה לא מקסימליים (כהגדרתכם).
אני אתן כאן את מה שאני מצאתי בתקציב של 4000ש"ח כדי לצמצם את האפשרויות. המידע מותאם לצילום וידאו. מי שרוצה מצלמה לצילום סטילס, ישנם אפשרויות נוספות טובות יותר בDSLR.
בתקציב של 1000$ בחו"ל: פנסוניק G85 כולל עדשה 12-60 (נוחה יותר לתפעול). סוני A6300 כולל עדשה 16-50 (עליונות טכנולוגית).
כמובן שאפשר ללכת על יד 2, ואז האפשרויות גדלות, אני אישית לא אוהב את זה.
מצלמות זולות יותר, לרוב ללא כניסת מיקרופון. אם זה לא שיקול מהותי אפשר לבדוק את הפנסוניק GX85.
נ.ב. כל הנ"ל מידע תיאורטי בלבד של קריאת מידע באתרים השונים. אם למישהו יש מידע נוסף אשמח לשיתוף.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
למה אתם קוראים עליונות טכנולוגית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קליפס;n4883357:
למה אתם קוראים עליונות טכנולוגית?

לחיישן גדול יותר, פוקוס מהיר יותר, שיטות מדידת פוקוס וחשיפה מתקדמות יותר, חדות תמונה, פונקציות בצילום וידאו כמו S-LOG ועוד

• הוסף לסימניות
תדמית, תודה גדולה. עזרת מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה