מצלמת וידיאו DSLR

• הוסף לסימניות
מעונינת להשתדרג במצלמת וידיאו,
הומלץ לי על: canon 6D
ועל: panasonic GH4
לא קיבלתי הכרעה חותכת מה עדיפה מבינהם,
העיסוק שלי הוא בעיקר בצילומי קליפ, ולא סרטים ארוכים.
והתקציב שלי הוא 7000 ש"ח.
אשמח לשמוע חוות דעת מהתנסות במצלמות.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
לא עבדתי אישית על שתיהן
ראיתי תוצרים וחפרתי על מה שכותבים עליהם בשעתו
קל ומהר יותר יהיה לך עם הGH4 (ואיתה גם תוכלי לצלם ידני ללא מתקון כשתרצי)
כל שאר הבחינות (חיישן, צבעים, עומק שדה, איכות ונראות כללית) יהיו לך טובות בהרבה ב6D
אבל כמו כל מצלמת DSLR היא בעיקר לשוטים מבוימים/מתוכננים
את צריכה להתפקס מהם בדיוק התוצרים שאת רוצה ולפי זה להחליט
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
לי יש GH4
מצלמת וידיאו מאד איכותי, נוחה לתפעול, מצלמת בתנאי תאורה קשים.
מה שאת צריכה לקחת בחשבון שזו מצלמה פחות מוכרת כך שאנשים פחות יוכלו לעזור לך אם תתקלי בבעיות/חוסר הבנה של ההגדרות ששונות מקנון שאת מכירה.
כמו כן, העדשות המותאות למצלמה הן מועטות, או שקונים מתאם ואז האפשרויות מתרחבות.
אני ספציפית קניתי עדשה יקרה יחסית ואני מרוצה ממנה מאד בוידיאו, בסטילס היא פחות טובה מבחינת האורך מוקד שלה.

• הוסף לסימניות
לגבי GH4- היא מצלמה מעולה שנכנסת עכשיו מאד,כך שבענין המוכרת- זה לא הבעיה,
מבחינת נוחות ואיכות- היא בנויה לוידאו- ומצלמות קנון- לא בנויות לוידאו-
מהירות הפוקוס שלה, מייצבים, סאונד, סלו מושן. 4K- מכפילים את קנון בהמון!!! אני ממש ממליצה- ואם יש לך אפשרות- GH5 עדיפה כמובן :)
מה עם סוני? a6500

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה בחום על GH4 מצלמה מדהימה!!
קלה לתפעול, קלה לנשיאה ומצלמת באיכות מטורפת!!!
בקנון יש חיסרון גדול שהיא לא מיועדת לוידאו ומתחממת מהר,
כמו כן, אם את רוצה להסריט ב50 פרימיים האיכות יורדת לחציHD

• הוסף לסימניות
נשמח אם מישהו יעלה חומר שהוא צילם עם המצלמה הזו

• הוסף לסימניות
לי יש GH4
מצלמת בתנאי תאורה קשים.
??????
יש לה חיישן קטן מאד!!!
היא מאד, אבל מאד חשוכה.
צילמתי איתה צילומי פנים ביום, עם תאורה- והייתי צריכה להעלות איזו למספרים שלא הגעתי אליהם בחיים.
(כמובן שמהר מאד עזבתי אותה לטובת המצלימה השניה, מהסיבה הפשוטה שאני לא אשתמש בהסרטות עם רעש גרעיני כה גבוה...)

• הוסף לסימניות
הבנתי שה gh5 השתפרה בהרבה מבחינת תנאי תאורה קשים, אבל לא ניסיתי. זה נכון של gh4 יש קושי יותר בתנאי תאורה קשים, אבל עם תאורה טובה היא מצלמת מדהים!! (מניסיון) ושכחתם להזכיר את העובדה שהבטריה שלה מחזיקה לאורך זמן רב.( לפחות ארבע שעות צילום)
היא קלה לנשיאה - וזה שיקול לא קטן.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.mp4
    11.7 MB · צפיות: 113
  • 2.mp4
    6.4 MB · צפיות: 110
  • 3.mp4
    7.5 MB · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
תודה על התגובות, הן עוזרות לי מאוד.
הנה לכן דוגמא קטנה,
וכן שכחתי לציין שקל מאוד ופשוט לפקס בgh4

איך את מסתדרת עם הבעיה של הגרעון בגלל התאורה....?

• הוסף לסימניות
כל אלו שמשתמשות בGH4
איזה עדשה יש לכן?

• הוסף לסימניות
את צריכה את המצלמה לוידאו או לסטילס? היא פחות מיועדת לסטילס. יוצאות תמונות יפות אבל לא כמו ב 80d. את צריכה להגדיר לעצמך למה את צריכה את המצלמה.
הייעוד של המצלמה הזו הוא בעיקר לוידאו. יש לה 4k, סלוומושן, היא קלה ומצלמת מדהים באופן כללי.

• הוסף לסימניות
אני צריכה את המצלמה לוידאו.
אבל אם על הדרך אני ארוויח סטילס איכותית- זה משמעותי לשיקול.

למה באשכול הקודם היו תגובות נלהבות פחות על GH4?

• הוסף לסימניות
התמונות סטילס יהיו איכותיות מאד!! הכוונה שלי - שאם היא מיועדת לסטילס, אז הקנון יותר טובה.

• הוסף לסימניות
היא מיועדת לוידאו, בGH4 אפשר להוציא תמונות סטילס טובות?
ותודה ממש על העזרה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה