התכלת צהוב? וורוד צהוב??יש באושר עד ב50,
קנינו שתיים,
הילדות- מאושרות!
אחד תכלת צהוב ואחד ורוד צהוב, שלא יריבוהתכלת צהוב? וורוד צהוב??
באיזה סניף? יש עדין?
לפני המצלמת ילדים קנינו לילדה בת 10 את הסטנדרט הפשוטה של קנון (ב400)תודה
זה לילדה בת 10 חשבתי על משהו טוב יותר, יש למשהו?
זה מתאים לילדה בת 10. לא צריך יותר מזה. מזכיר את המצלמות של הc2 למי שזוכר....תודה
זה לילדה בת 10 חשבתי על משהו טוב יותר, יש למשהו?
ברחוב שטראוס בירושלים יש חנות שמוכרת ב90 כולל כרטיס זכרון 32 gb
הכי טוב לי ירושלים איפה בדיוק?
מתי קניתם?אחד תכלת צהוב ואחד ורוד צהוב, שלא יריבו
קנינו בסניף קריית מוצקין, ואין לי מושג אם קיים שם עדיין במלאי...
אמממ, חודש נראה לי...מתי קניתם?
שנדע אם יש לנו עדיין מה לחפש...
קנינו באשדוד ב65 שקל.
מצלמה חמודה
קנינו 2 לגילאי 6 ו-10.
מבסוטים עד השמיים, כל היום מצלמים.
יש שם גם טטריס אז בכללל...
תעסוקה שלא נגמרת. כל היום מצלמים את כל מה שזז...
שווה בהחלט. כבר שבועיים איתה. בינתיים לא היו בעיות. יש גם מסגרות ואפקטים.
אם אשדוד רלוונטי אתן לך פרטים. זה אדם שמוכר את זה עם אחריות 3 חודשים. (בחנויות הרבה יותר יקר ואין אחריות בכלל).
אין לי את המספר, מישו מאברמסקי, אבל השבוע ראיתי אותה באושר עד ב49 ש"ח...אשמח לפרטים
אין לי את המספר, מישו מאברמסקי, אבל השבוע ראיתי אותה באושר עד ב49 ש"ח...
הנה מצלמה דיגיטלית לקניה מהיצרן בסין בפחות מ- 30 ש''חאשמח לקבל המלצות למצלמת ילדים,
תודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים