מצלמת מחשב בתוכנת NOX

• הוסף לסימניות
התקנתי את תוכנת NOX על מחשב נייד בכדי שאוכל להפקיד צ קים באפליקציה של הבנק. אבל התוכנה לא מזהה את המצלמה של המחשב.
האם יש דרך להגדיר את זה?
יכול להיות שזה קשור לחסימה? נטפרי.

תודה!!

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
התקנתי את תוכנת NOX על מחשב נייד בכדי שאוכל להפקיד צ קים באפליקציה של הבנק. אבל התוכנה לא מזהה את המצלמה של המחשב.
האם יש דרך להגדיר את זה?
יכול להיות שזה קשור לחסימה? נטפרי.

תודה!!
ככל שידוע לי, לא משנה מה תעשו, גם אם המצלמה תזוהה והאפליקציה תעבוד, בלתי אפשרי להפקיד צ'קים ללא סמארטפון אמיתי. אולי טאבלט (פיזי) גם עובד היום, לא בטוח.

• הוסף לסימניות
לענד הקלושה והרטושה זה מבוסס בבדיקה אם יש רגש כיוון במכשיר וגם בטבלט יש רגש
כך גם אני הבנתי. ויש כאלה שאפילו הצליחו לפתור את זה חלקית באימולטור ולדמות רגש. לא עובד בכל הבנקים ולא בכל המקרים...
אולם הבנקים מצידם, כמדומני שלא כולם מאפשרים התקנה על טאבלט. וגם אם מורידים חיצונית זה עלול לקרטע.
מי שרוצה ללכת לכיוון הזה, מומלץ להתייעץ ולחפש מראש מידע לפני רכישה.

• הוסף לסימניות
הי
אני מנסה לחבר את המצלמה של המחשב במחשב היא עובדת לי אבל בתוך נוקס לא
מצאו פתרון לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה