מצלמת קנון איכותית?

• הוסף לסימניות
היי צלמים/ ת יקרים!
אני צריכה דחוף לקנות מצלמה לבית ספר שבו אני עובדת.
אני צריכה מצלמה איכותית של קנון, משהו יכול להמליץ לי על מצלמה כזו???????????

• הוסף לסימניות
היה פה בשבוע האחרון כמה וכמה אשכולות בנושא
בכולם הומלץ על קנון 710 במחיר של כ1000 ש"ח
אלא"כ יש לך תקציב אחר

• הוסף לסימניות
כדאי להשתמש באופציית החיפוש בפורום!

אם זה דוקא קנון זה אולי SX60 או SX540.
אם מגדילים ראש, אפשר גם:
פנסוניק FZ200 או FZ60
ניקון P530
סוני HX300

מה זה "איכותית"? מה הולכים לצלם בה?

• הוסף לסימניות
מצלמה איכותית באמת בתקציב שלך - הייתי ממליצה ללכת על מצלמת רפלקס
את יכולה ללכת על קנון או ניקון
בתקציב הזה מצלמת ניקון d3300 או קנון OES1200 יכולות לעשות את העבודה
(לבנתיים עם עדשת קיט)
הפלוס הוא שתמיד יוכלו להשתדרג בעדשות נוספות, ובנתיים מרוויחים גוף מצלמה שעולה בהרבה על מצלמות קומפקטיות
הסבר קצר למי שדיברתי סינית עבורו -
מה שקובע את טיב התמונה, הוא גודל החיישן, ולא הפיקסל כמו שאנשים טועים לחשוב
כאשר החיישן קטן,צריך הרבה מאד פיקסלים כדי שמה שהחיישן קלט יראה טוב יחסית
כאשר החיישן גדול, הוא קולט הרבה יותר מה"פריים" (שזו התמונה המתקבלת מול המצלמה, מה שהמצלמה 'רואה' ומצלמת) ולכן התמונה הרבה יותר חדה.
רוצים דוגמא באיזה הבדלים מדובר?
מצלמה קומפקטית - החיישן שלה מיניאטורי. בגודל של בערך חצי סנטימטר על רבע סנטימטר. משהו פיצפון !!
מצלמת רפלקס חצי מקצועית מהדגמים שרשמתי לעיל, החיישן בגודל של אינצ'!! זה פי כמה וכמה !!! (יש מצב כמה מילמטרים לפה או לפה - במצלמה המקצועית, אבל זה בערך אינצ')
ובלי קשר, המצלמות האלו נהנות מפינוק יתר של 18-24 מגה פיקסל
מהירות הצילום (ה'ירי') הרבה יותר גבוהה
ניתן לכוון אותה לכל מצב צילום, ולמי שלא מבין בזה יש צילום אוטומטי
החיסרון היחיד הוא הזום - שבעדשות הקיט הוא לא הרבה
אבל שוב, ניתן בכל שלב לקנות עדשה נוספת עם זום יותר גדול
בד"כ עדשות הקיט הן 18-55 מ"מ שזה בערך X4 זום במצלמה קומפקטית
המצלמה הזו יותר גדולה ומסורבלת יחסית למצלמות הקומפקטיות, אבל החצי מקצועיות לא מאד יותר גדולות מהדגמים שהוצעו למעלה (מסדרת SX של קנון)
אם אתם בכל זאת מעוניינים בקומפקטית, יש מצלמה קומפקטית של סוני שיש בה חיישן גדול כמו של המצלמות האלו, (והיא בנוסף קומפקטית) והביצועים שלה מעולים!!
המצלמה נקראת סוני A6000 (יש לה כבר דגמים מתקדמים יותר, אבל זו מספיקה)
היא עוברת בהרבה את המצלמות הקומפקטיות ה"רגילות"
החיישן שלה ענק!!
24 מגה פיקסל
וידאו מצוין
והיא עולה באיזור 2100 ש"ח
כדאי לחשוב עליה
הקישור שלה מזאפ-
http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=869797
והעיקר שתצלמו רק דברים טובים!
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה