עזרה מצלמת קנון 740, איפה קונים?

• הוסף לסימניות
פערי המחירים בשוק הזה הם משוגעים
אשמח לקבל המלצות איפה הכי זול לרכוש את המצלמה הזו

• הוסף לסימניות
חברה שלי קנתה אצל אחד הסוכנים שהמספר שלו הוא:
0509959096
חשוב להדגיש: לא משלמים לו שקל עד שהוא מביא לך את המצלמה ליד!!!

• הוסף לסימניות
התקשרתי אליו והמחיר הוא 1700 שקל
הבעיה היא שזה יגיע רק עוד חודש, המחיר זול לחלוטין רק שאני צריך אותו לשבוע הקרוב,
יש למישהו מושג על מחירים דומים אבל סחורה שכבר נמצאת בארץ?

• הוסף לסימניות
יש מצב שיש ברפאלי בבני ברק או קאמרה בירושלים.

• הוסף לסימניות
פערי המחירים בשוק הזה הם משוגעים
אשמח לקבל המלצות איפה הכי זול לרכוש את המצלמה הזו

אני קניתי ביד שניה מצב כחדש
מאוד מרוצה ממנה
צריך הרבה סבלנות עד שמוצאים כזאת במצב חדש ובמחיר נח
אני קניתי ב 900 שח (אחרי שרצו 1300 שח)

• הוסף לסימניות
מי שמפחד לקנות מצלמה לא של קנון-
מגוון מצלמות קנון עד 1000 ש"ח

• הוסף לסימניות
לשם המחשה
המחיר היום בקאמרה הוא 1850
ככל שתחכו יותר ככה המחיר יעלה יותר,
כי הפסיקו לייצר את הסדרה הזו, ככה שככל שזה נגמר והופך לפחות מצוי המחיר עולה בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה