נכתב ע"י נעמי ברקאי;488976:זה במקרה הטוב.
היה לנו את זה לכמה במשפחה ואחרי שנתיים בערך התיחל לעשות באופן קבוע שנגמרת הסוללה ולא עוזר שמטעינים. גם המקום של הסוללות יוצא כזה החוצה וגם לי וגם לאחותי זה קיבל דפיקה באחת הפעמים- לאחותי- זה כבר לא נסגר (בלי דבק) ולי- צריך להחזיק חזק כדי לצלם או להדביק.
בקיצור- ראיתי יותר זולות ויותר מוצלחות ממנה. סתם עושים רעש מה"קנון"
נכתב ע"י BRO;489122:גם לי יש מצלמה מאותה סידרה, והיא ממש לא מומלצת, בתחילה הכל נפלא, עד שאם הזמן, המצלמה זוללת במהירות בטריות, וכמה שתטעיני לא יעזור, במחיר הזה את יכולה למצוא טובות ממנה.
בהצלחה
נכתב ע"י מצגת;488912:המליצו לי לקנות מצלמת קנון A590 , לשימוש ביתי , מישהו מכיר, האם זה מומלץ?
נכתב ע"י צל99;489134:ונעמי- לגבי החלפת הסוללה תקראי כאן.
נכתב ע"י באג;489166:בתוספת של 100 ש''ח יש לך את זאת:
http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=519&ref=28
רציני? אמין?
קנית פעם בעקיצות ?
נכתב ע"י נעמי ברקאי;489170:מה כתוב שם? (נתיבית)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים