מצלמת קנון A590

• הוסף לסימניות
המליצו לי לקנות מצלמת קנון A590 , לשימוש ביתי , מישהו מכיר, האם זה מומלץ?

• הוסף לסימניות
יש לי. מצלמה טובה אבל לא מומלצת.

כל הסדרה הזאת נוראית בקשר לבטריות.
תבררי אצל עוד שיש להם. אני מרוצה מהאיכות פחות או יותר אבל תמיד יש בעיות עם הבטריות.

• הוסף לסימניות
יש לי. מצלמה טובה אבל לא מומלצת.

כל הסדרה הזאת נוראית בקשר לבטריות.
תבררי אצל עוד שיש להם. אני מרוצה מהאיכות פחות או יותר אבל תמיד יש בעיות עם הבטריות.

• הוסף לסימניות
זוללת בטריות
פעם בשנה-שנתיים בערך צריך לקנות לה נטענות חדשות

• הוסף לסימניות
זה במקרה הטוב.
היה לנו את זה לכמה במשפחה ואחרי שנתיים בערך התיחל לעשות באופן קבוע שנגמרת הסוללה ולא עוזר שמטעינים. גם המקום של הסוללות יוצא כזה החוצה וגם לי וגם לאחותי זה קיבל דפיקה באחת הפעמים- לאחותי- זה כבר לא נסגר (בלי דבק) ולי- צריך להחזיק חזק כדי לצלם או להדביק.

בקיצור- ראיתי יותר זולות ויותר מוצלחות ממנה. סתם עושים רעש מה"קנון"

• הוסף לסימניות
זה במקרה הטוב.
היה לנו את זה לכמה במשפחה ואחרי שנתיים בערך התיחל לעשות באופן קבוע שנגמרת הסוללה ולא עוזר שמטעינים. גם המקום של הסוללות יוצא כזה החוצה וגם לי וגם לאחותי זה קיבל דפיקה באחת הפעמים- לאחותי- זה כבר לא נסגר (בלי דבק) ולי- צריך להחזיק חזק כדי לצלם או להדביק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;488976:
זה במקרה הטוב.

תבדקי אם יש סולת גיבוי קטנה לשמירת התאריך והאם ניתן להחליפה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;488999:
ואם ניתן להחליף? מה זה יעזור לי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;488999:
ואם ניתן להחליף? מה זה יעזור לי?

• הוסף לסימניות
גם לי יש מצלמה מאותה סידרה, והיא ממש לא מומלצת, בתחילה הכל נפלא, עד שאם הזמן, המצלמה זוללת במהירות בטריות, וכמה שתטעיני לא יעזור, במחיר הזה את יכולה למצוא טובות ממנה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;489122:
גם לי יש מצלמה מאותה סידרה, והיא ממש לא מומלצת, בתחילה הכל נפלא, עד שאם הזמן, המצלמה זוללת במהירות בטריות, וכמה שתטעיני לא יעזור, במחיר הזה את יכולה למצוא טובות ממנה.
בהצלחה

איזו מצלמות "טובות ממנה במחיר הזה" את ממליצה??

ונעמי- לגבי החלפת הסוללה תקראי כאן.

• הוסף לסימניות
הי!
תודה על הרעיון של החלפת הסוללה...
יש לי מצלמה אחרת...
וקניתי כבר חדשה כי כל פעם שהכנסתי בטריות... הם מיד נגמרו.
אפילו עם בטריות נטענות חדשות.
אנסה את הרעיון החדש...
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מצגת;488912:
המליצו לי לקנות מצלמת קנון A590 , לשימוש ביתי , מישהו מכיר, האם זה מומלץ?

בתוספת של 100 ש''ח יש לך את זאת:
http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=519&ref=28
זום 10 ויותר משוכללת
בדגם שהצגת ובדגמים נוספים של סידרת ה A הייתה בעיה עם הסגר של הסוללות
שהקפיץ של הסוגר היה ממוקם לא טוב ועם הזמן לא סגר טוב את בית הסוללה
והטענה הייתה שהסוללות בגלל המגע הרופף או נגמרו מהר או שהמצלמה זיהתה
כאילו שהסוללות ריקות גם כשהיו מלאות לגמרי
בזמנו היה ברשת תרשים של הסגר עם קפיץ שממוקם לא תקין לעומת סגר
שהחברה כבר תיקנה בו את מיקום הקפיץ, ונאמר בכתבה שאם מביאים
את המצלמה למעבדה של קנון , הם מחליפים חינם את הסגר לחדש עם
מיקום נכון של הקפיץ
עד כמה שידוע לי ב SX110 שאליו מופנה הלינק הנ''ל אין את הבעיה הזאת
יש לבן שלי מצלמה כזאת ובזמנו בדקתי והסגר עם הקפיץ היו בסדר והיא עובדדת
מצויין
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• get_it.jpg
    KB 110.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
התכוונתי לגבי הסוללת גיבוי

• הוסף לסימניות
How to Solve “Change the batteries” Problem – Canon PowerShot S2 IS
By Jawad Masood | March 14th, 2010

Many people reported problems with their Canon PowerShot S2 IS model that it gives change the batteries message in the shoot mode. Luckily I had the same problem once with my camera and it’s pretty easy to troubleshoot. First of all you need to keep in mind that it’s the battery problem, not camera’s or firmware’s. There is no firmware update for Canon S2 IS so you can’t download the new software into your camera. Before I write a guide to properly troubleshoot this problem, notice that there are two type of batteries in your camera:
The 4-AA batteries
A button battery for storing date and time.

If your playback mode is working fine and the message appears only when you switch to shoot mode, then either of these batteries could be faulty; you need to figure out which one.
Checking button battery:
This battery lies in a small box in your battery compartment. Open up the battery compartment of your camera you’ll notice a small engraving CR1220. Put your index finger along its side and pull that small rectangular box upward. Inside there is a button battery of 3V and model number CR1220. If you have an access to voltmeter; check whether its giving full 3.0V or not. If not, then you need to replace it; the battery is very cheap and common, you can easily find it in the market. After inserting the button battery back, reset your camera (in playback mode press the menu button for about 5 seconds and release).

Checking 4 AA batteries:
Camera is a very sensitive device and requires a handsome and constant power supply in the shoot mode. One or more damaged battery in your 4-AA batteries can be responsible for this error. Even after recharging the batteries for several hours the faulty battery can create a problem. The easiest way to check whether these 4 batteries are working properly or not is to purchase throw-able cheap batteries. These throwables will work and take some pictures before draining out. If that works out then you need to replace these rechargeable batteries with new ones.
Please tell us in comments section if you manage to solve this problem

Read more: http://www.hardwareinsight.com/change-the-batteries-problem-canon-powershot-s2-is/#ixzz17VxtDoR0

• הוסף לסימניות
How to Solve “Change the batteries” Problem – Canon PowerShot S2 IS
By Jawad Masood | March 14th, 2010

Many people reported problems with their Canon PowerShot S2 IS model that it gives change the batteries message in the shoot mode. Luckily I had the same problem once with my camera and it’s pretty easy to troubleshoot. First of all you need to keep in mind that it’s the battery problem, not camera’s or firmware’s. There is no firmware update for Canon S2 IS so you can’t download the new software into your camera. Before I write a guide to properly troubleshoot this problem, notice that there are two type of batteries in your camera:
The 4-AA batteries
A button battery for storing date and time.

If your playback mode is working fine and the message appears only when you switch to shoot mode, then either of these batteries could be faulty; you need to figure out which one.
Checking button battery:
This battery lies in a small box in your battery compartment. Open up the battery compartment of your camera you’ll notice a small engraving CR1220. Put your index finger along its side and pull that small rectangular box upward. Inside there is a button battery of 3V and model number CR1220. If you have an access to voltmeter; check whether its giving full 3.0V or not. If not, then you need to replace it; the battery is very cheap and common, you can easily find it in the market. After inserting the button battery back, reset your camera (in playback mode press the menu button for about 5 seconds and release).

Checking 4 AA batteries:
Camera is a very sensitive device and requires a handsome and constant power supply in the shoot mode. One or more damaged battery in your 4-AA batteries can be responsible for this error. Even after recharging the batteries for several hours the faulty battery can create a problem. The easiest way to check whether these 4 batteries are working properly or not is to purchase throw-able cheap batteries. These throwables will work and take some pictures before draining out. If that works out then you need to replace these rechargeable batteries with new ones.
Please tell us in comments section if you manage to solve this problem

Read more: http://www.hardwareinsight.com/change-the-batteries-problem-canon-powershot-s2-is/#ixzz17VxtDoR0

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה