מצלמת קנון elph 520 hs בתודה!

• הוסף לסימניות
אשמח לחוו"ד דחופה למצלמה הזו,
עפ"י בדיקה שערכו לי בזאפ אין עליה חוו"ד,
זה קצת מחשיד...
האם מישהו מכיר מקרוב?
טובה? שווה? כמה שילמתם עליה?

תודות ושבוע טוב!!

• הוסף לסימניות
לי יש 330, היא מעולה!

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה- לגיסתי יש כזו.
נקנה בחו"ל.
זה די חדש כך שלא נראה שהחו"ד שלה תעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1279962:
,
עפ"י בדיקה שערכו לי בזאפ אין עליה חוו"ד,
זה קצת מחשיד...

תודות ושבוע טוב!!

היי :)
זה שאין חוות דעת זה אומר רק שלא כתבו חוות דעת ולא יותר
אם היו מוצאים בעיות היו כותבם אותם , זה שלא כתבו לא אומר שאין או יש בעיות
אלא שבינתיים כנראה לא מצאו אז זה לא מחשיד

במחיר שלה אני ממליץ על ה
sx260/280
יש יותר אפשרויות ידניות והזום האופטי X20 לעומת X12
ה ixus לפחות הדגם היותר ישן שלי יש הוא אוטומטי לגמרי בלי כמעט אפשרויות ידניות

לגבי הבעיה שהייתה בוידאו ב 280 דיברתי עם קאמרה מיה והם אמרו לי שהבעיה תוקנה
והסידרה שיש להם כולה תקינה , החנות נחשבת לאמינה

את אותו המידע קיבלתי גם בחנות בשם קאמרה פור מי אבל אותם אני לא מכיר

בהצלחה
מוטי :)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!! ובמיוחד לתגובות המפורטות...

האם הסידרה הזו לעומת הA היא טובה יותר? הציעו לי לביא מחו"ל במחיר מגוחך, השאלה אם זה מחשיד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה