מצלמה מצלמת קנון G7 למול ZV1 של SONY

• הוסף לסימניות
אני שוקלת לקנות מצלמה לשימוש יום־יומי – צילום תמונות משפחתיות, איכות טובה מאוד אבל לא שימוש מקצועי מלא.
היו לי שתי אפשרויות עיקריות:
Canon G7 X Mark III ו-Sony ZV-1.
יש הפרש במחיר בין השניים, וההמלצה שקיבלתי היתה לבחור ב-Sony בזכות “המחיר/תמורה”.
השאלה שלי היא: משתלם להפרש בין ה־G7 ל-ZV-1 מבחינת איכות הצילום?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם ניתן להשיג את המדריך של הסוני בעברית?

• הוסף לסימניות
בעבר חיפשתי למשהו שביקש ולא מצאתי בעברית.
יש ביוטיוב סרטוני הדרכה באנגלית שמאוד ברורים.

• הוסף לסימניות
אני קניתי סוני ZV 1 וואי אני מרוצה בטרוף!!!
קניתי מארק 1
זה לא שיא החדות
למרות שלפעמים יש לו הפצצות
אני ממש ממש ממש מרוצה

• הוסף לסימניות
זה לא שיא החדות
מצלמה מצויינת!!!
לא אמורה להיות בעיית חדות. בדוק את החדות בתנאי תאורה טובים, בד״כ מצלמים דף עיתון באור יום. יכול להיות שחלק מהתחושה של חוסר חדות נובעת מכיווץ יתר של התמונות (תמונות מכווצות Jpeg ניתן לכווץ במספר אופציות ואם אין לך בעית מקום בכרטיס זכרון מומלץ לכווץ כמה שפחות (גודל הקובץ יהיה קצת יותר גדול).

• הוסף לסימניות
אני קניתי סוני ZV 1 וואי אני מרוצה בטרוף!!!
קניתי מארק 1
זה לא שיא החדות
למרות שלפעמים יש לו הפצצות
אני ממש ממש ממש מרוצה
מצלמה מצויינת!!!
לא אמורה להיות בעיית חדות. בדוק את החדות בתנאי תאורה טובים, בד״כ מצלמים דף עיתון באור יום. יכול להיות שחלק מהתחושה של חוסר חדות נובעת מכיווץ יתר של התמונות (תמונות מכווצות Jpeg ניתן לכווץ במספר אופציות ואם אין לך בעית מקום בכרטיס זכרון מומלץ לכווץ כמה שפחות (גודל הקובץ יהיה קצת יותר גדול).
זה בעיקר כשאתה משווה את זה בייחס למצלמה מקצועית החדות לא שיא..
בייחס לקומפקטי זה שיא החדות. [ממצלמות רגילות במחירים רגילים..]

• הוסף לסימניות
נכון
כתבתי כבר
אני מרוצה בטרוף
ואין שוםפ הבדל בינה לבין מארק 2

• הוסף לסימניות
זה בעיקר כשאתה משווה את זה בייחס למצלמה מקצועית החדות לא שיא..
מבחינה אופטית דווקא במה שמוגדר ״מצלמות מקצועיות״ יש בד״כ ״בעיות״ חדות וזה בגלל שבמצלמות לשוק הביתי נעשה חידוד בזמן יצירת הקובץ כדי להקנות הרגשת חדות ובמצלמות ״מקצועיות״ הדמות קצת יותר ״רכה״ וזה נובע מבעיות אופטיות שיש ביחס שבין העדשה וה CMOS והחידוד נעשה בד״כ בזמן עיבוד הצילומים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה