מצלמה מצלמת קנון G7

• הוסף לסימניות
היכן ניתן לקנות בארץ הכי זול?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה,
@בבושקלה
אשמח אם תוכלי ליצור איתי קשר,
אין לי אפשרות לשלוח הודעה פרטית.
058YAELאין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיזו @בבושקלה?
חנות או מישהי שרוצה למכור יד שניה?
מוכרת עם פגמים קלים באריזה לא יד 2 (נראה לי)
אני אתקן כי זה לא מדויק בכלל
זה לא יד 2 זה מכירת מצלמות חדשות לגמרי (אין להשיג אצלי מחודשות)
כולל אחריות ואריזה וכו'
היתה לי מצלמה אחת שהאריזה שלה נפגמה קלות אז פרסמתי אותה בהוזלה אבל היא כבר נמכרה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל מחיר באישי
תודה!

• הוסף לסימניות
זה קישור של אתר הכי זול ששמעתי

• הוסף לסימניות
זה קישור של אתר הכי זול ששמעתי
פחות או יותר תואם למחיר אצלי רק שכאן זה רכישה בארץ עם אחריות קנון וכו'

• הוסף לסימניות
@בבושקלה עדיין מוכרת?
אם כן, אשמח לקבל כתובת מייל שלך
או שתצרי קשר במייל שלי: tehiladesign20 וההמשך בג'ימייל.
תודה!

• הוסף לסימניות
@בבושקלה עדיין מוכרת?
אם כן, אשמח לקבל כתובת מייל שלך
או שתצרי קשר במייל שלי: tehiladesign20 וההמשך בג'ימייל.
או הודעה פרטית.
תודה!

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה