מצלמה מצלמת קנון G7

• הוסף לסימניות
קופצת על האתר יש למשהי למכור לי מצלמה יד 2 קנון מדגם SXבמצב טוב?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זול לפעמים שווה כלום תבדקו טוב טוב לפני שאתם קונים כיון שלפעמים עדיף לשלם טוב אבל גם המוצר יהיה טוב בהנאה!

• הוסף לסימניות
קופצת על האתר יש למשהי למכור לי מצלמה יד 2 קנון מדגם SXבמצב טוב?

מי שמפחד לקנות מצלמה לא של קנון-
מגוון מצלמות קנון עד 1000 ש"ח

• הוסף לסימניות
מי זו בבושקלה?
אני גם מתעניינת על רכישת מצלמה אשמח שתצרי איתי קשר
7109759 שטרודל גימיין וכו'

• הוסף לסימניות
אני גם מתענינת כעת ברכישת מצלמה
אבל לא הבנתי מי זאת בבושקלה?
חנות זולה של מצלמות?

• הוסף לסימניות
אני אתקן כי זה לא מדויק בכלל
זה לא יד 2 זה מכירת מצלמות חדשות לגמרי (אין להשיג אצלי מחודשות)
כולל אחריות ואריזה וכו'
היתה לי מצלמה אחת שהאריזה שלה נפגמה קלות אז פרסמתי אותה בהוזלה אבל היא כבר נמכרה.

בהצלחה
הי, מעונינת לקנות גי 7 מארק 3
הבנתי מפה שאת מוכרת.
את יכולה לשלוח לי הצעת מחיר במייל
4151453 בג'ימייל

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אפשרות למקל סלפי במצלמות של קנון (למשל G7\9)
שניתן ללחוץ על כפתןר הצילום דרך הידית?
יעזור לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה