- הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל99;435957:נתקלת פעם במצלמה מזויפת?
יש עדשות מזויפות...
צפה בקובץ המצורף 68210
http://www.canonmugs.com
איך אומרים היום...נכתב ע"י yitzy;435983:
נכתב ע"י אביה;436178:אישית לא, אבל אומרים שהשוק הזה משגשג
נכתב ע"י צל99;436203:מי זה "אומרים"??
יש לזה שמץ של סימוכין??
נתקלת אי פעם בדיווח על מצלמה מזויפת?
נכתב ע"י אביה;436207:קרוב שלי קנה מצלמה, של חברה לא מוכרת, כל התמונות שצולמו בה קיבלו גוון צהוב
(מה זה אומר? שיכול להיות פישול, שאין לך מושג איך לעלות עליו, אבל הוא הורס הכל)
יש כתבות על עסקי הזיופים
תפתח בגוגל ותראה
יש מפעלים שלמים בסין, שמייצרים מוצרים על בסיס של חברות קיימות, והחוק מעלים עין
למה האי אמון הלז?
יש קצת הבדל במינוח בין זיוף לחברה לא מוכרת, לא?נכתב ע"י אביה;436207:קרוב שלי קנה מצלמה, של חברה לא מוכרת, כל התמונות
השאלה למה הוא ממתין בין תמונה לתמונה.נכתב ע"י ביקי;436502:לי יש את SX120 ואני מאד מרוצה, חוץ מדבר אחד - שבין צילום תמונה לתמונה צריך לחכות המון זמן, ובצילום של ילדים זה מאד מקשה. מישהו אולי יודע איך מקצרים את זמן השהיה בין תמונה לתמונה, או שאין מה לעשות?
נכתב ע"י צל99;436232:מה בין לקנות מצלמות KINONA ולהתבאס בבית שקניתי זבל לבין זיוף מותג ידוע??
למה אי האמון?
כי אני יותר מעשור בעסקי הצילום, חמש שנים מחובר לאתרי צילום על בסיס יומי ולא שמעתי או קראתי מעולם על מצלמה מזויפת.
כשמישהו פה נותן המלצה לשים דגש על אחריות ארוכת טווח מחשש לזיוף- דגש שעלול לגרום לקניה יקרה יותר, אז אני בהחלט מבקש סימוכין כלשהן לטענה הזו.
אני חושבת ששתי הסיבות נכונות, אתה יכול להמליץ לי על כרטיס מהיר, אך לא יקר יותר מידי?נכתב ע"י DDFF;436505:השאלה למה הוא ממתין בין תמונה לתמונה.
אם בגלל שהוא מציג את התמונה שזה עתה צולמה, אפשר לבטל את ההגדרה הזאת.
אם בגלל שהוא שומר את הנתונים אפשר ומומלץ להשתמש בכרטיס מהיר.
נכתב ע"י ביקי;436502:לי יש את SX120 ואני מאד מרוצה, חוץ מדבר אחד - שבין צילום תמונה לתמונה צריך לחכות המון זמן, ובצילום של ילדים זה מאד מקשה. מישהו אולי יודע איך מקצרים את זמן השהיה בין תמונה לתמונה, או שאין מה לעשות?
נתקלתי בו ברשתנכתב ע"י אביה;436204:חח וואוו!!
מאיפה הבאת את ההמחשה הנ"ל?
א. "לשלם על אחריות, זה לזרוק כסף לפח." נראה אותך אומר את זה אחרי שאתה שולח מצלמה לתיקוןנכתב ע"י אביה;436507:ייין נא כבודו בדקדקנות במה שכתבתי, הסכמה מלאה עם מה שאמרת!
לדעתי, לשלם על אחריות, זה לזרוק כסף לפח.
אבל משווק שלא מציע אחריות בכלל, צריך להדליק לך נורה אדומה
כי זה הסממן הידוע של זייפנים
קרי: תוודא שהוא נותן אחריות, ואל תממש את האופציה.
נכתב ע"י yitzy;436522:נתקלתי בו ברשת
אבל לא נראה לי שהבנת מה ניסיתי להמחיש
א. "לשלם על אחריות, זה לזרוק כסף לפח." נראה אותך אומר את זה אחרי שאתה שולח מצלמה לתיקון
ולצערי ומניסיוני, מאד מומלץ לשלם עוד כמה שקלים בשביל אחריות
(מה שכן, לפעמים אפשר להסתפק באחריות יותר זולה, לדוגמא קרט מול ארליך)
ב. אם אתה חושב שתקנה מצלמה שכתוב אליה Canon SX120IS (או כל מצלמה אחרת) ויכול להיות שהיא מזויפת, אז אתה מאד טועה (ומטעה)!
אני לא רוצה להיכנס לויכוח בנושא...תעשה מה בא לךנכתב ע"י אביה;436587:א.תראה, גם לי יש נסיון בתחום, ואף פעם לא ממשתי את האחריות. (במצלמות של קנון!), ולדעתי, גם אם משהו נהרס באופן פתאומי בלי שום סיבה, עדיף לשלם על תיקון באופן חד פעמי, ולא להוסיף 500 ש"ח על אחריות בקניה של המוצר.(כמובן כל אחד וכמות התיקונים שמזדמנת לו, יש כאלה שישתלם להם אחריות)
למה מטעה?נכתב ע"י אביה;436587:ב.ועדיין לא הבנתי למה אתה חושב שזה להטעות, אם אני ממליצה לבנאדם לבדוק שהמשווק נותן גם אחריות על המוצר שהוא מוכר, לדעתי זה הכלל הראשון בקניה בשוק האלקטרוניקה.
אני אישית-לא אשלם על אחריות, ובאותה מידה לא אסתכל על מוצר שהמשווק שלו לא מציע לי אחריות עליו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים