דרוש מידע מצלמת קנון SX740

• הוסף לסימניות
איך אפשר לשנות את רזולוציית ההסרטה כך שתהיה מקסימלית (במצלמה הנ"ל),
כי המצב כרגע הוא שברגע שאני מעבירה למצב הסרטה הרזולוציה יורדת וזה לא תופס את כל המסך.

אני אשמח לכל עזרה שהיא בנושא, תודה רבה וחודש טוב.

• הוסף לסימניות
איך אתם מעבירים למצב הסרטה?

בכל מצב תשימו לב על המצב של הגלגל ולכאורה בכל פעם שמסובבים אז זה משנה את ההגדרה.

לי אין 40 אלא משו אחר, אבל תלחצו כשאתם במצב שהמצלמה דלוקה ועוד לא מצלמת, על הכפתור האמצעי, יפתח לכם מצד שמאל, שורה של אפשרויות. אחד מהם זה האיכות של הצילום כתוב HD שם תשנו לפי מה שצריכים וללחוץ על האמצע לאישור.

• הוסף לסימניות
איך אתם מעבירים למצב הסרטה?

בכל מצב תשימו לב על המצב של הגלגל ולכאורה בכל פעם שמסובבים אז זה משנה את ההגדרה.

לי אין 40 אלא משו אחר, אבל תלחצו כשאתם במצב שהמצלמה דלוקה ועוד לא מצלמת, על הכפתור האמצעי, יפתח לכם מצד שמאל, שורה של אפשרויות. אחד מהם זה האיכות של הצילום כתוב HD שם תשנו לפי מה שצריכים וללחוץ על האמצע לאישור.
ניסיתי את כל האפשרויות שם ולא שינה כלום

אולי אין אופציה כזאת בכלל ב740??

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 3.pdf
    KB 178.2 · צפיות: 48
  • 2.pdf
    KB 369.9 · צפיות: 36
  • 1.pdf
    KB 381.8 · צפיות: 47

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה