מצלמת רשת לא עובדת בהנגאוט

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמת רשת לוג'יטק 310, מחוברת עם USB, עבדה לי תקין עד היום
פתאום משום מה היום בשיחת וידיאו בהנגאוטס של גוגל היא לא עובדת (בזום כן, כנ"ל באפליקציית מצלמה של וינדוס 10\ כלומר היא תקינה)
בהגדרות זה מה שמופיע ולא מוצאת דרך לשנות את זה
אציין שבעבר כשנתקלתי בבעיה הזאת התברר שזה היה החסימה של האנטיוירוס, כרגע גם כיבוי שלו לא עוזר
יש הרשאה לדפדפן להשתמש במצלמה
למישהו יש אולי רעיון נוסף מה יכול להיות הבעיה?
ן.JPG
תודה!

• הוסף לסימניות
טוב אז אני לא בטוחה מה הבעיה עם המיקרופון
מה שפתר אצלי היה ניקוי נתוני גלישה ופתיחה מחדש של הכרום
זה אחרי שוידאתי שיש הרשאה למצלמה קודם כל בהגדרות וינדוס
אח"כ בהגדרות של כרום לכל אפליקציה בנפרד (הנגאוט, זום, טימס וכו')
כמו"כ בהגדרות האנטיוירוס שלי נתתי הרשאה לכל אפליקציה בנפרד
אחרי כל זה ניקוי נתוני גלישה
כרגע עובד
מקווה שימשיך ככה
הנגאוטס פשוט גרועים בשיחות וידיאו
(כמו כל ההנגאוטס המקרטע הזה, מה הקטע שעדיין אי אפשר לערוך/למחוק הודעה שנשלחה, והשיבוש בכיווני כתיבה באנגלית/עברית, קיצור לדעתי זאת אפליקציה לא מפותחת בעליל)

• הוסף לסימניות
טוב אז אני לא בטוחה מה הבעיה עם המיקרופון
מה שפתר אצלי היה ניקוי נתוני גלישה ופתיחה מחדש של הכרום
זה אחרי שוידאתי שיש הרשאה למצלמה קודם כל בהגדרות וינדוס
אח"כ בהגדרות של כרום לכל אפליקציה בנפרד (הנגאוט, זום, טימס וכו')
כמו"כ בהגדרות האנטיוירוס שלי נתתי הרשאה לכל אפליקציה בנפרד
אחרי כל זה ניקוי נתוני גלישה
כרגע עובד
מקווה שימשיך ככה
הנגאוטס פשוט גרועים בשיחות וידיאו
(כמו כל ההנגאוטס המקרטע הזה, מה הקטע שעדיין אי אפשר לערוך/למחוק הודעה שנשלחה, והשיבוש בכיווני כתיבה באנגלית/עברית, קיצור לדעתי זאת אפליקציה לא מפותחת בעליל)
בשביל זה יש את התוכנה סי קלינר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה