עזרה מצלמת CANON דגם SX610 שנפלה על העדשה

• פותח הנושא stst
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מצלמת CANON דגם SX610 (חצי מקצועית)
שנפלה הבוקר על העדשה בצילום התחפושות...
העדשה לא נסגרת וכמובן לא מצלמת
מה עושים?

• הוסף לסימניות
בודאי כבר ניסיתם להוציא את הבטריה ולהכניס.

• הוסף לסימניות
אם זה בתוך שלוש שנים מהקנייה תשלחו לניופאן שנותנת שירות בארץ והם נותנים מצלמה חילופית על לתיקון המצלמה.

יש לי כזו מצלמה ואני שמח לשמוע שהיא נקראת "חצי מקצועית"

• הוסף לסימניות
לי זה קרה וראיתי שהעדשה קצת התעקמה, לחצתי עם היד לכיוון השני וזה הסתדר

• הוסף לסימניות
לי נפלה מצלמת קנון והעדשה הסתובבה מעט ונותרה פתוחה עד עצם היום הזה .
עלה לי יותר זול לקנות חדשה מלהחליף עדשה .

• הוסף לסימניות
לי זה קרה וראיתי שהעדשה קצת התעקמה, לחצתי עם היד לכיוון השני וזה הסתדר
העזתי לנסות...
הכנסתי את העדשה בלחץ והסתדר
מקווה שאיכות התמונות לא תרד מהנפילה...

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אם את בבית שמש את יכולה לפנות לפוטו פירסט ברמה א' והם יתקנו לך

• הוסף לסימניות
גם לי קרה שהמצלמה דגם 610 נפלה והעדשה בחוץ
האם שווה לתקן את זה ?
התיקון עולה בערך חצי מהשווי של המצלמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה