מצלמת DSLR 80D בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת לקנות מצלמת קנון 80D ועדשה 80-135 בירושלים.
אשמח לקבל שמות של חנויות מומלצות!
תודה

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה לך על פוטו שוורץ,
אין על השירות שלהם!!!
ואם את סטודנטית, הם עושים הנחות לסטודנטים....

• הוסף לסימניות
תודה רבה
משהיא קנתה בקאמרה???

• הוסף לסימניות
אני עכשיו קניתי בקאמרה (אילת...)
גם שירות מאוד טוב!

• הוסף לסימניות
קמרה זה יבוא אישי ואחריות שלהם, ולא של היבואן הרישמי.
אם תהיה תקלה במצלמה, אלו וגם אלו ינסו להתחמק מאחריות.
לפני הקניה כולם נותנים שרות מצוין, אחרי הקניה כשיש תקלה וצריך שירות, ה' ירחם.
יש גם את פוטו פריזמה בכיכר ציון.
באופן כללי החנויות בתל אביב מפותחות הרבה יותר. אבל לדגם הזה ספציפית לא נראה לי שצריך לנדוד אלא אם תרצי פילטר UV איכותי, שיכול להיות שבירושלים מחזיקים רק את הסטנדרט.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני קניתי דרך קראט ישראל, משלוח עד הבית.
אם תצליחי לארגן קבוצת רכישה אני מאמינה שיצא לך יותר זול.
ממליצה!! (הכי זולים שיש- בררתי. נכון ללפני שנה)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
מבדיקה שערכתי:
פוטו שוורץ - באזור 5200 שח (אחרי הנחה לסטודנטים!)
קאמרה - 5700 שח (לקאמרה יש גם יותר זול עם אחריות לשנה אחת!)

ואגב השירות של קאמרה הוא גם של קרט!

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני יותר משנה דרך קראט ישראל בחמשת אלפים מאתיים ומשו, כולל עדשה 18-135 nano usm +תיק של קנון+ כרטיס זיכרון. משלוח עד הבית, ואחריות 3 שנים...
אני מאמינה שעד עכשיו המחיר ירד.

• הוסף לסימניות
קניתי בטורבו באשדוד דרך הטלפון אשה חרדית שלחה לי עד הבית ויותר זול ממה שהזכרתן פה

• הוסף לסימניות
פוטו ניסים בבנין כלל זה בעצם כמרה
אין על השירות שלהם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה