מצעד להיטי העבר - תמונה לגלריה לאמנות

• הוסף לסימניות
אפרופו גלריה @תמר זה מוקדש לך...:)

תמונה 9.png
תמונה 8.png
תמונה 4.png
תמונה 3.png
תמונה 2.png
תמונה 1.png

• הוסף לסימניות
ואת עדיין טוענת שאת "לא כל כך מבינה באומנות"?
אלופה!!! מפתיעה ביצירתיות חיננית, וגם ענווה :)

• הוסף לסימניות
תודה על ההקדשה:)
זה נראה כמו חושן :p:)
והגלויה שהגיעה במקור גם מעניינת!
אני אוהבת שאת מצלמת את הכלי עבודה שאת עובדת איתם, בלי הסברים אפשר להבין!
תודה על השיתוף~!

• הוסף לסימניות
ואפרופו גלריה, @אות לי מחר אני הולכת לתערוכה באומן ברוממה בבוקר. מי מצטרפת?

• הוסף לסימניות
אני אוהבת שאת מצלמת את הכלי עבודה שאת עובדת איתם, בלי הסברים אפשר להבין!
קראתי עכשיו מכתב תודה מאיזה ניקית כאן וגם לי יש אפרופו אחד..
אני משתפת כאן 'ושם' לא בשביל להראות יכולת - יכולת יש ב"ה יותר מהיכולת שלי לשתף ;)
ההצגה של כלי העבודה ואופן היצירה מה להגיד דבר אחד -
אפשר בבית ,זה לא מסובך ,לא צריך מפעל ומכונות כבדות, לא !
כמה דברים פשוטים שיש בכל בית , רצון ומוטיבציה לשתף את הילדים , וזוג ידיים ישרות :p
לא ימניות ולא שמאליות, זהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה