יש מצב שאני מעמיסה יותר ממה שמותר.
מלבד זה שהמחיר יקר יותר היא מחייבת ביטוח שזה עוד הוצאה גדולה
גם לי יש קונס' של 8 ק"ג כבר מעל 8 שנים, בתחילה הייתי מרוצה מאד, אך כשבאו הילדים התחילו הבעיות, ולקח לי זמן להבין שהם לא מלכלכים במיוחד ושאני לא: לא יודעת לכבס, אלא שפשוט המכונה לא משהו מבחינת ניקיון.י יש קונסטרוקטה ואני ממש לא מרוצה!
היא טובה בשביל כביסה פשוטה, אבל עם ילדים היא מאד לא יעילה.
היא לא מורידה גם כתמים ממש ממש פשוטים. (בדיוק עכשיו יצא לי לא להיות בבית תקופה ולהשתמש במכונות אחרות - מילה ועוד חברה - אני לא זוכרת איזו - ושניהם עשו עבודה פי אלף יותר טובה - ועכשיו הבנתי שכנראה זה באמת המכונה לא טובה ולא הכתמים מדי קשים - כי בתכניות קצרות ופשוטות במכונות אחרות ירד לי כתמים שבקונסטרוקטה לא יורדים בתכנית של כמעט שלוש שעות....)
הביטוח אינו חובה רק המלצה חמה של החנויות כי התיקונים שלה מאד יקרים! שלא לדבר על חלקי חילוף אם יש צורךזו טעות.
קניתי, ולא התחייבתי על שום ביטוח.
טכנאי גם אמר לי, שמילה היא מכונה שהכי הרבה מגיעה לתיקונים, לא יודעת אם לסמוך עליוהביטוח אינו חובה רק המלצה חמה של החנויות כי התיקונים שלה מאד יקרים! שלא לדבר על חלקי חילוף אם יש צורך
כנ"ל 4 וחצי שנים דגם חדש תכנית קצרה של 20 דקות כמו"כ תכנת טיימ מאניג'ר שמאפשר להאריך או לקצר את תכניות הכביסהיש לי אלקטרולוקס- 7 שנים
לא ראתה טכנאי ב"ה
כתמים סטנדרטים יוצאים נקי כתמים יותר קשים (פסטה שומנית מהמעון...) - צריך לרסס אוקסיג'ן בגד בגד אחרת יוצא מלוכלך
וחסרון - התוכנית הכי קצרה היא חצי שעה.. אולי בדגמים יותר חדשים יש גם תוכנית של רבע שעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים