לא ממליצה בכלל.דרך אגב לגבי ביטוחי מכונת כביסה של מילה. ביררתי בחברה. המורשים בישראל זה חברת אלקטרה השירות ניתן ע"י חברת פלרם.
למכונה יש שנת אחריות אחת.
מעבר לזה אפשר לעשות ביטוח שעולה 590 לשנה. הכולל חלקים מכנים ולא כולל פלסטיק וגומי.
ועלות טכנאי 120 ש"ח (פעם בחצי שנה).
אם עושים 4 שנים מקבלים שנה אחת במתנה.
לביטון היה לפני חצי שנה דגם ב3,700 ועוד דגם ב3,900איפה קונים מילה הכי זול?.
אז יש כאלו ויש כמוני...כנל גם אצלי בשימוש חצי שנה
מנקה מעולה , לכתמים קשים אני "עוזרת" עם חומרים כי אני מדיפה שהבגדים לא יסמורטטו מכביסות ארוכות מידי ...
לאחר שהיה לי בוש 5 קילו 7 שנים -ולא ראתה טכנאי
החלטתי שאין סיבה לא לחזור שוב על בוש
מילה -עולה פי 2 ובטח לא מחזיקה פי 2 מ7 שנים אז למה לשלם יותר?
יכול להיות שהיתה בשימוש תעשייתי?!הטכנאים שבררנו אומרים שממוצע למכונה 5 שנים. אז מי פחות ומי יותר...
וכמובן שהם לא ממליצים על מכונה יקרה...
ממש ממש לאיכול להיות שהיתה בשימוש תעשייתי?!
כי לי באמת לא היו שום תלונות אבל התדירות אצלי זה 1-2 כביסות ליום
אם לא הלך לך עם בוש אולי תבדקי עוד חברות
AEG זה אמור להיות איכותי אולי יותר
תגידי את סוגרת את דלת המכונה בין הכיבוסים? קרי כשהמכונה ריקה?תגידו
נשמע לכם הגיוני שתוך ארבי וחצי! שנים הולכת מכונת כביסה?
(מוציאה חלודה על הכביסה כי הלכו הלאגרים)
איך יש מכונת כביסה שמנקה יותר ואיך יש מכונת כביסה שמנקה פחות, לדעתי זה שטות.
הרי מה זה מכונת כביסה, כל המכונות בעולם הם אותו הדבר, זה תוף נירוסטה שבתוכו שמים את הבגדים שמסתובב בתוך מים חמימים עם אבקת כביסה וכך מתנקים הבגדים.
תודה! אנסה לשים לב.@אמא5 אמרו לי שכדאי לברר אם תוכניות ארוכות לא גורמת לבגדים להתקלקל יותר מהר. המכונה שלי די חדשה אז אין לי מספיק ניסיון בזה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים