בקשה מצעים בכמויות במחירים זולים

• הוסף לסימניות
אני צריך כמות גדולה של מצעים בזול בשביל דירת נופש. לא צריך את הכי איכותיים, כי בין כך הם נאבדים לאט לאט, אבל גם לא דברים מדי פשוטים. אשמח לקבל המלצות. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נקסט. יש מצעים מעולים.
ויש גם לבן חלק שמאוד מתאים לצימרים.
כמו במלונות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש סוכנים לדירות נופש, מאמינה שכאלה שיש להם יידעו לכוון

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
0544224799
ספק מצעים זול ואיכותי
(מלונות וחדרי אירוח)

• הוסף לסימניות
מזה האתר הזה?
רק למוסדות?
אני מכירה אותם בתור חנות קיימת בטבריה.
חנות מצעים גם לקנייה בכמויות וגם ללקוחות בודדים והכל במחירים זולים מאד.
והערת אגב לגבי נקסט- אולי בזמני קורונה עדיף להשקיע בחנות ישראלית, כי יכול להיות שנקסט יותר איכותיים ואני בשבילי הייתי מזמינה איכותי מנקסט, אבל מדובר פה שמחפשים מצעים זולים.

• הוסף לסימניות
אני מכירה אותם בתור חנות קיימת בטבריה.
חנות מצעים גם לקנייה בכמויות וגם ללקוחות בודדים והכל במחירים זולים מאד.
והערת אגב לגבי נקסט- אולי בזמני קורונה עדיף להשקיע בחנות ישראלית, כי יכול להיות שנקסט יותר איכותיים ואני בשבילי הייתי מזמינה איכותי מנקסט, אבל מדובר פה שמחפשים מצעים זולים.
פרטיים קונים סתם ביום בהיא מצעים לבנים פשוטים?

• הוסף לסימניות
לצימרים וכדו' רק לבן!
בכל העולם המצעים הניתנים במקומות ארוח הם לבנים.
אם אתם רוצים נראות מקצועית תקנו בצבע לבן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה