נכתב ע"י sarit_f;1152263:אני קניתי אצלם בפסח האחרון. ולא הייתי מרוצה. עוד לפני הכביסה הראשונה המצעים הוציאו ניטים (איך שלא קוראים להם, הכדורים הקטנים המרגיזים ההם) והיום הצבעים כבר דהויים לגמרי.. וכל זה תוך כמה חודשים.
נכתב ע"י YB nekuda;1153086:כמדומני התופרת של המצעים שקניתי גרה בב"ב
אני הייתי צריכה שיתפרו לי עוד ושלחו מהתופרת בב"ב.
אז אני מאמינה שאפשר להשיג בב"ב.
אני שמחה שזה נקרא יחסית זול. כי לא היה לי מידע כמה הדברים האלו עולים
והייתי חייבת. בלי זמן לברר.
בכל אופן אני נהנית מזה.
מה שאני בעיקר חיפשתי - מצעים למיטת תינוק עם ציפה לשמיכה בשביל החורף.
(ציפית לכרית לא עניין אותי. במצעים לגדולים יש. במיטת תינוק נראה לי אפשר להוסיף.) ושיהיה לי סט למיטה של הגדולים.
ושם השגתי במחיר הזה ובדוגמא שאהבתי.
נכתב ע"י YB nekuda;1153086:כמדומני התופרת של המצעים שקניתי גרה בב"ב
אני הייתי צריכה שיתפרו לי עוד ושלחו מהתופרת בב"ב.
אז אני מאמינה שאפשר להשיג בב"ב.
אני שמחה שזה נקרא יחסית זול. כי לא היה לי מידע כמה הדברים האלו עולים
והייתי חייבת. בלי זמן לברר.
בכל אופן אני נהנית מזה.
מה שאני בעיקר חיפשתי - מצעים למיטת תינוק עם ציפה לשמיכה בשביל החורף.
(ציפית לכרית לא עניין אותי. במצעים לגדולים יש. במיטת תינוק נראה לי אפשר להוסיף.) ושיהיה לי סט למיטה של הגדולים.
ושם השגתי במחיר הזה ובדוגמא שאהבתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אסתי קליין1 //