מצעים לצילום - איך להשיג?

• הוסף לסימניות
מי יכול להציע לי עוד חנויות שעשויות להסכים לשימוש במצעים שלהם בפרסום תמורת קרדיט? או רעיון אחר איך להשיג מצעים מרשימים לצילום?
אחרי כמה נסיונות אני מבינה שזה בעייתי - מצעים זה דבר יקר, והם לא מתלהבים 'לבזבז' גם תמורת פרסום. גם אם אני מחזירה אותם אחרי הצילום, מדובר באריזות שכבר נפתחו ואי אפשר למכור אותן. עם הצעצועים היה הרבה יותר קל.
מה עוד אפשר לעשות? יש למישהו עוד רעיונות להמליץ? אולי יש עוד חנויות מתאימות בירושלים שלא הכרתי? אולי מישהו פרטי יכול להשאיל מצעים יפים, בהירים ועדינים לילדים, או אפילו להשכיר בתשלום?

• הוסף לסימניות
אולי יש באזורך איזה גברת בסטייל שיש לה כאלה לשימוש משפחתי?

• הוסף לסימניות
אם מישהו מכיר אחת כזו, בכל רחבי ירושלים, אני אשמח לשמוע...

• הוסף לסימניות
לצילום הייתי הולכת על מצעים בצבע אחד..
בעזרה ואחווה את יכולה לרכוש מצעים בתפזורת..
סדין בצבע אחד. ציפיתבצבע אחר..
2 ציפיות סדין אחד וכו'.. המחירים לא יקרים.. 30 ש"ח סדין 19 ציפית משהו כזה..
אם את מוסיפה משחקים לצילום עדיף שלא תהיה מידי הרבה צבעוניות בתמונה.
את יכולה לנסות לבקש מחנויות מצעים את מה שבתצוגה..

דוגמאות:

קבצים מצורפים

• l_gallpr226.jpg
    KB 42.4 · צפיות: 25
  • l_gallpr302.jpg
    KB 178.5 · צפיות: 19
  • l_gallpr130.jpg
    KB 27.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
תודה, יעל, זה נשמע רעיון טוב!
עזרה ואחווה זה בבני ברק, נכון?
יש אולי משהו מקביל בירושלים? - מצעים בזול בתפזורת?

• הוסף לסימניות
בירושלים יש את אמפריית החסד, מאחורי אור אלחנן, באותו בניין של אינסייד ברחוב פתח תקווה.

בסך הכול את צריכה סדין וכרית. אם את יודעת לתפור את יכולה לעשות בדיוק את מה שאת רוצה בקלות. סדין - מספיק בד, כרית - גם פשוט מאוד ואם את לא יודעת לתפור את יכולה להיעזר בסיכות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי במודיעין עילית..
רעיון הבדים זו ממש הברקה..
תוכלי לשדרג (כמו בתמונה הראשונה - הורודה)

• הוסף לסימניות
אני צריכה שלושה-ארבעה סטים, יש לי מיטת קומתיים נפתחת.
בדים גולמיים לא נראה לי יתאים לי, אני לא טובה בזה וזה צריך להיראות טוב.

• הוסף לסימניות
יש להשיג מצעים כאלו גם בחנויות הסטוקים שיש היום בכל רחוב...
אני אישית ראיתי ב"עולם הסטוקים" ברח' אביתר הכהן (נווה צבי- קרוב לבי"כ "אור הצפון")

• הוסף לסימניות
אם זה לא יהיה מבולבל מידי עם המשחקים וכל זה, אז כדאי גם להוסיף כרית עגולה או כרית פרח או לב או משהו כזה מושקע, אולי אפשר להשיג מחנויות משחקים ומתנות.

• הוסף לסימניות
בחנות "מצעית" שמים סטים פתוחים בתצוגה, יכול להיות שהם ירצו.

• הוסף לסימניות
הבדים זה רעיון אדיר!!
ולא את צריכה לעשות את זה, תביאי סטייליסטית שתארגן לך את הפריים.

• הוסף לסימניות
תהיה סטייליסטית טובה.
אבל אני אמורה לארגן את כל החומרים, מאיפה אני אדע אילו בדים יתקבלו טוב, ולמה נראה לכן שכזה פשוט להשיג בדים? מצעים אני יכולה להתרשם בעינים אם הם נראים טוב או לא.

• הוסף לסימניות
אם את צריכה רק סדין וציפית, ואת מוצאת בזול בחנות סטוקים, לא בטוח שבדים יעלו פחות מזה. מה שכן - בבדים כל האפשרויות פתוחות לפנייך, השאלה אם את רוצה לשחק עם המצעים או להיפך - "להשקיט" איתם את התמונה.

• הוסף לסימניות
לעטוף מזרון בבד זו באמת בדיחה...
ובכריות כבר הציעו שתארגני עם סיכות..
לא נראה לי שזה כזה מופקע..
תעשי ניסוי בבית תניחי מעל המזרן ציפה ותמתחי יפה.. ואת השאריות דוחפים מתחת למזרן..
ואת הכרית תעטפי מבחוץ עם ציפית.. ע"י סיכות תפירה

• הוסף לסימניות
אם כבר בדים - אז גם כרית בצורת סוכריה (כמו בתמונות למעלה) אפשר לעשות ממש בקלות!
(אני עשיתי כזה דבר)

• הוסף לסימניות
אם תהיה סטייליסטית למה שלא תתייעצי איתה לגבי סגנון הצבעים הרצוי וכו', יכול להיות שהיא תוכל לכוון אותך להשיג.
ואגב אם דברו על "גברת בסטייל" גם לזוגות צעירים יש בד"כ מצעים בסטייל לא כולם אמורים להתאים אבל חלק כן, וקחי בחשבון שיש להם רק 2 מכל סט, אבל אולי אפשר לערבב.

• הוסף לסימניות
הבדים היפים עולים יקר,קחי בחשבון. ואף חנות בדים לא תחתוך לך 3 מטר בד רק כדי לצלם ולהחזיר...
הבדי כותנה הפשוטים עולים 10 למטר,והם בצבע אחיד..אז אם זה מה שאת מחפשת.
(ולשאלה הראשונה:בירושלים יש את 'שהחיינו')

• הוסף לסימניות
לי יש סט יוקרתי מאוד אבל למבוגרים, לא ילדותי.
יעזור לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;776559:
הבדים היפים עולים יקר,קחי בחשבון. ואף חנות בדים לא תחתוך לך 3 מטר בד רק כדי לצלם ולהחזיר...
הבדי כותנה הפשוטים עולים 10 למטר,והם בצבע אחיד..אז אם זה מה שאת מחפשת.
(ולשאלה הראשונה:בירושלים יש את 'שהחיינו')
זה לא נכון. אפשר להשיג ב10 שקל למטר בדים יפים, אבל באמת לא הכי איכותיים.

בשביל התמונה לא צריך שהבד יהיה נוח ונעים, לא צריך שיחזיק בכביסות, שלא ידהה, שלא יתכווץ, ושישרוד לאורך ימים ושנים.

אני חושבת שזה פתרון טוב. יעשה כל אחד את המתאים לו ואת הטוב בעיניו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה