מידע שימושי מצעים מיני מאוס כותנה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצעים לילדים מיני מאוס מכותנה, מישהו יודע להמליץ לי על אתר? חנות?

• הוסף לסימניות
הזמנתי שבוע שעבר ב-KSP
ראיתי שיש גם במאמא גורו.

• הוסף לסימניות
במקס יש
מאוד יפים..
כל הסטוקים למיניהם מחזיקים בדיסני
במחירים יחסית שפויים
ואם אני לא טועה - ראיתי גם בעזרה ואחווה

• הוסף לסימניות
במקס יש
מאוד יפים..
כל הסטוקים למיניהם מחזיקים בדיסני
במחירים יחסית שפויים
ואם אני לא טועה - ראיתי גם בעזרה ואחווה
במקס הם בדרך כלל מפוליאסטר שזה לא נוח-

• הוסף לסימניות
במקס הם בדרך כלל מפוליאסטר שזה לא נוח-
האחרונים שאני קניתי היו כותנה
מסכימה שצריך מאוד לשים לב, כי הרוב הם או פוליאסטר / סאטן
אבל את יכולה למצוא כותנה
בד"כ 80 ש"ח לסט

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מצעים לילדים מיני מאוס מכותנה, מישהו יודע להמליץ לי על אתר? חנות?
אם תרצי דיסני כותנה למיטת תינוק/מעבר (אולי יש גם למיטה רגילה) עד הבית ב43 ש"ח הנה:
יש כאן ב99 ש"ח: https://www.wallashops.co.il/סט-מצע...נה-דיסני/9LF123123-S_ec6bbff2-S_8cb28d4d.html
נרשמים למועדון שלהם ב9 ש"ח (לא לשכוח לבטל - זה 9 לכל חודש) ומקבלים 20 ש"ח מתנה כאן:
קונים ב5 ש"ח קופון של 50 (לשימוש עד סוף החודש) כאן:

• הוסף לסימניות
האחרונים שאני קניתי היו כותנה
מסכימה שצריך מאוד לשים לב, כי הרוב הם או פוליאסטר / סאטן
אבל את יכולה למצוא כותנה
בד"כ 80 ש"ח לסט
סאטן זה סוג אריגה
יש סאטן מכותנה ויש סאטן מפוליאסטר

• הוסף לסימניות
אני קניתי לפני שנתיים בFOX

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה