מצעים של מיכל נגרין-

• הוסף לסימניות
איפה הכי זול?
בדקתי בחנות אחת ודי נדהמתי מהמחיר...

וגם- אשמח לשמוע ממי שקנתה- מה רמת האיכות?

• הוסף לסימניות
אני שאלתי בחנות היה 350 ש"ח ליחיד

• הוסף לסימניות
הכי זול אצל דרהין בבני ברק.
650 לזוג, ויש גם ב500+, לא זוכרת בדיוק כמה.

• הוסף לסימניות
הכי זול אצל דרהין בבני ברק.
650 לזוג, ויש גם ב500+, לא זוכרת בדיוק כמה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם בשהחיינו זה עלה 650

• הוסף לסימניות
אני קניתי אצל דרהין את החיקוי של מיכל נגרין - חיקוי ברמה שאפילו מיכל עצמה לא תבחין...
עלה קצת יותר מחצי מחיר ופירגנתי אפילו שטיח קטן תואם ועדיין לא הגעתי ל2/3 מחיר של המקורי...

• הוסף לסימניות
תודה לעונות!
מה הכתובת המדויקת של דרהין?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בחנות העודפים של מיכל נגרין.

• הוסף לסימניות
בשהחינו קולורס יש 2 סטים ב660 ש''ח ומקבלים 2 מגבות תואמות \ שטיח מתנה.
איכותי ברמה!
מהמםםםם!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;2290645:
אני קניתי אצל דרהין את החיקוי של מיכל נגרין - חיקוי ברמה שאפילו מיכל עצמה לא תבחין...
עלה קצת יותר מחצי מחיר ופירגנתי אפילו שטיח קטן תואם ועדיין לא הגעתי ל2/3 מחיר של המקורי...

כמה עולה החיקוי?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שעלה לי בסביבות ה400

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלח תמונה של החיקוי?

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו נראה לי במצעית ב600 שקל מקורי!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה