כללי מקביל לBRIDGE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;723048:
רימון והשטויות שלו
תגלוש לדף הזה עם המתרגם של גוגל
מה הכונה? אפשר קצת הסבר

• הוסף לסימניות
ביקשתי היום שיפתחו לי את המתרגם של גוגל
אז הם פתחו לי רק את התרגום של מילים
אתרים הוא לא מתרגם....
(בקישור למעלה זה מביא לי דף לבן ריק........ :()

• הוסף לסימניות
מה זה Bridge?

Bridge הוא יישום המשמש כ"מרכז פיקוד ושליטה" לתוכנות אדובי. ובאמצעות סירטוני quicksoft שיועלו תכלו לצפות באפשרויות השונות של Bridge שבעזרתו ניתן: לצפות בתצוגות שונות של קבצים,לדפדף בקבצי תמונה, קבצי PDF, קבצי אינדיזיין ואילוסטרייטור, למחוק ולהוסיף תיקיות וקבצים, להוסיף מילות מפתח ומידע לצרכי אינדוקס, לערוך שאילתות חיפוש, לסנכרן בין הגדרות ניהול הצבע של התוכנות, לדפדף במרחב העבודה של Version Cue, לדרג קבצים, להפוך לפלטה צפה ממנה ניתן לייבא תמונות לאינדיזיין ואילוסטרייטור בגרירה, לארגן את הקבצים בסדר שונה, להפעיל פקודות אוטמטיות בתוכנות החבילה מתוך הברידג', לרכוש תמונות אונליין (שירות שזמין למשתמשים בחו"ל בלבד) לקבל עידכונים תמיכה וטיפים מאתר אדובי.

להלן שיעור ראשון, המשך יבוא...

שיעור 1

• הוסף לסימניות
דרובוקס חסום לך??
בקש פתיחה, זה מהאתרים הראשונים שפותחים :)

• הוסף לסימניות
כן אבל עוד רגע נגמרת לי המכסה....
ואז.. מה יהיה עלי?

ב'מת צריך לטפל בזה אחת ולתמיד....

• הוסף לסימניות
*גרף הול,
תודה רבה - ממש יפה ועוזר (בפרט הענין של שינוי שמות התמונות)

יישר כחך

• הוסף לסימניות
מחכים לעוד, דרך אגב איך אפשר להוריד את זה למחשב

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה, בפעם הראשונה שאני לוחץ על הקישור בכל שלוש הקישורים נפתח חלון שהחיבור לשרת הופסק, רק כשאני לוחץ נסה שנית זה מתחבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלגנט;723941:
יש לי בעיה, בפעם הראשונה שאני לוחץ על הקישור בכל שלוש הקישורים נפתח חלון שהחיבור לשרת הופסק, רק כשאני לוחץ נסה שנית זה מתחבר

טוב מאוחר מ'לא כלום'...
:p

• הוסף לסימניות
מה זה מנהל הורדות

• הוסף לסימניות
רציתי להודות לגרף הול על החסד הגדול שהוא עזר לי, ובכלל על העזרה שהואעוזר לכל האנשים כאן בפורום, הרבה ישר כח ירבו כמותך בישראל

• הוסף לסימניות
ווווווווווווואוווווו!!!!!!!!!!
עוד לא קראתי אבל זה משהוא שחיפשתי כבר הרבה זמן.
תודה רבה רבה רבה!!!!

שהקב''ה ישלם שכרכם ופועלכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;724450:
ווווווווווווואוווווו!!!!!!!!!!
עוד לא קראתי אבל זה משהוא שחיפשתי כבר הרבה זמן.
תודה רבה רבה רבה!!!!

שהקב''ה ישלם שכרכם ופועלכם!

ככה זה, חברי פרוג עוזרים ונעזרים...
:);):D

• הוסף לסימניות
שיעור מס' 5 בBridge

שיעור 5

וזהו.
אפשרי להמשיך שיעורים בchamaraeo, אבל תלוי בביקוש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה