>מקבלים בזרועות פתוחות<

• הוסף לסימניות
את הקיץ...
שבע ירוק.jpg

• הוסף לסימניות
מהמם!!
(הפריע לי השרוף מאחורה..)

מלכי

• הוסף לסימניות
איזה כייף!!!!!
תמונה יפה,
העינים ערוכות יותר מידי

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עיבוד מושלם!!!
תמונה מדהימה!

• הוסף לסימניות
תאורה מהממת!
אהבתי

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה.
אין שום שרוף.

הכתמים הלבנים שמשתלבים יופי עם הצמחיה עושה את התמונה למושלמת.
עם כבר מה שהפריע לי זה הידים עם מעט אפרוריות עם נגיעה מצבע ירוק (צמחיה אמרנו-אז זה הקרין מעט על הידים).

התמונה עברה עיבוד. כך אני מניח. או לחילופין תבדקי שאת על אסא נמוך ביום מואר שכזה.
יש רעש מינורי שאפשר להבחין בהגדלה מלאה.

• הוסף לסימניות
יופי של תמונה.
אין שום שרוף.

הכתמים הלבנים שמשתלבים יופי עם הצמחיה עושה את התמונה למושלמת.
עם כבר מה שהפריע לי זה הידים עם מעט אפרוריות עם נגיעה מצבע ירוק (צמחיה אמרנו-אז זה הקרין מעט על הידים).

התמונה עברה עיבוד. כך אני מניח. או לחילופין תבדקי שאת על אסא נמוך ביום מואר שכזה.
יש רעש מינורי שאפשר להבחין בהגדלה מלאה.
תודה, זה על איזו 100. פשוט חידדתי והקטנתי בשביל הפורום,
אם תגדיל איזור אחר ולא את הילדה תוכל לראות שאין שם רעש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה