דרוש מידע מקבלת המון מיילים מפרוג על נושאים שא-י-נ-ם במעקב

• הוסף לסימניות
בדקתי והם לא במעקב
כתבתי ב"צור קשר" אך לא נעיניתי - אולי לא יעובדים בחול המועד
מישהו יכול לעזור

"הצילו - אני ט-ו-ב-ע-ת-" במייילים":sneaky::);):(:LOL:

• הוסף לסימניות
צריך להכנס לפרופיל שלך בפרוג, וב"העדפות" להוריד את ה-V איפה שמוזרח.

קבצים מצורפים

• צילומסך.jpg
    צילומסך.jpg
    KB 115.4 · צפיות: 47
  • הוסף לסימניות
אולי נרשמתם למעקב אחר פורום מסוים?
בדקו מאיזה פורום האשכולות שאתם מקבלים עליהם התראה,
ועדכנו בראש הפורום את המעקב שלא לקבל התראות במייל.

• הוסף לסימניות
אצלי הבעיה הפוכה, סימנתי כמה במעקב ואני לא מקבלת שום מייל... וסימנתי שאני רוצה לקבל מיילים

• הוסף לסימניות
אצלי הבעיה הפוכה, סימנתי כמה במעקב ואני לא מקבלת שום מייל... וסימנתי שאני רוצה לקבל מיילים
אולי ישנה איזו טעות בכתובת המייל?

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה...! זה ממש מוזר,
לפעמים כן מגיעים לי למייל אשכולות במעקב ולפעמים לא
אין לי מושג לפי מה הם מחליטים:(

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ספאם זה אם יש בעיה בכתובת המייל השולח, וכמו שלי זה שולח רגיל כך לכולם זה צריך לשלוח רגיל.
גם לי זה שולח, אבל אשכולות מסוימים שלא שולח
שמתי לב, שאשכולות שיש עליהם הרבה תגובות רצופות זה מפסיק לשלוח לגמרי , לא ששולח רק כמה תגובות וזהו ,אלא לא שולח כלל) אולי זה קשור? לא יודעת

• הוסף לסימניות
גם לי זה שולח, אבל אשכולות מסוימים שלא שולח
שמתי לב, שאשכולות שיש עליהם הרבה תגובות רצופות זה מפסיק לשלוח לגמרי , לא ששולח רק כמה תגובות וזהו ,אלא לא שולח כלל) אולי זה קשור? לא יודעת
הוא שולח פעם אחת אחרי שהצצתם.

• הוסף לסימניות
עשיתי מה ש שרי רוז הציעה וזה לא עזר

אולי נעשה שנשלח שוב ושוב כל מי שיש לו את הבעיה - ואולי אז המערכת של םרוג כן יטפלו?

• הוסף לסימניות
על כל נושא שמגיבים מקבלים מייל אח"כ, אולי את מגיבה הרבה??

• הוסף לסימניות
על כל נושא שמגיבים מקבלים מייל אח"כ, אולי את מגיבה הרבה??
לא נכון, רק על מה שנרשמת לעקוב, אולי אם מגיבים נרשמים לעקוב, ואת זה צריך לבטל בהעדפות

• הוסף לסימניות
עשיתי מה ששרי רוז אמרה וגם מה שכלבויניק אמר - וזה ב"ד הפסיק!!!!

מה אני אמורה לקבל שלא אקבל עכשיו אינני יודעת

היו מסומנים שם כל מיני דברים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה