מקדמות מס הכנסה - מידע

• הוסף לסימניות
זקוקה למידע על מקדמות מס הכנסה.
ניתן למלא באופן עצמאי? או שרו"ח/יועץ מס עושה זאת?
מנסה להבין מתוך האתר של רשות המיסים מה אמורה למלא שם בדיוק...

• הוסף לסימניות
אמורים למלאות את מחזור ההכנסות (הכוונה ללא מעמ) החודשי/הדו חודשי-לפי דרישה - ולשלם.
אפשר באופן עצמאי - צריך מזהה פנקס

• הוסף לסימניות
רלוונטי גם לעוסק פטור?
אפשר הכוונה מה צריך למלא בכל סעיף? חוץ מהסעיף של ההכנסות יש עוד כמה סעיפים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני ממש בורה בזה, אבל - איך אני יודעת אם ניכו לי?
כשהלקוח משלם לך הוא אמור לשלם פחות אחוז הניכוי.
כלומר: אם יש לך נ"ב של 5%.
הוא אמור לשלם לך 95% מהתשלום ולציין זאת.
אבל הדבר הראשון שאת אמורה לבדוק זה אם יש לך בכלל חיוב ניכוי במקור או שיש לך פטור.
כאן:
בחרי אישור לתיק והקלידי את מספר הזהות שלך.
(זה משהו שאת אמורה לבדוק אחת לכמה זמן וכן לראות שיש לך אישור ניהול ספרים. כי אם לא זה מצביע על ליקוי).

• הוסף לסימניות
תודה!
מסתבר שאכן יש לי פטור מניכוי.
אז כל מה שאני צריכה למלא במקדמות זה ההכנסות?

• הוסף לסימניות
תודה!
מסתבר שאכן יש לי פטור מניכוי.
אז כל מה שאני צריכה למלא במקדמות זה ההכנסות?
כן
ובתשלום את מחזור ההכנסות לתקופה במכפלת אחוז המקדמות שנקבע לך.
אם זה מקוון אז החישוב אוטו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה