מקדמות מס

• הוסף לסימניות
אני רוצה לשלם מקדמה לחודשיים האחרונים
אך הוא לא נותן לשלם פחות מ 25 ש"ח
מה לעשות ובחודשיים האלה לא הגעתי לסכום הזה (כמעט הכל שוטף ++++)
מה אני אמור לעשות
לדווח 0?

• הוסף לסימניות
לדווח את מחזור העסקאות.
וביום שתעבור במצטבר את ה25 ש"ח תוכל להפיק שובר על יתרת חובך.

(אם סכום התשלום נמוך כל כך, זה דורש שינוי או להגדיל אחוז מקדמות אם אתם מגיעים לחבות מס, או לבקש ביטול דרישה אם ההכנסות ירדו ואין חובת מס.)

• הוסף לסימניות
לדווח את מחזור העסקאות.
וביום שתעבור במצטבר את ה25 ש"ח תוכל להפיק שובר על יתרת חובך.

(אם סכום התשלום נמוך כל כך, זה דורש שינוי או להגדיל אחוז מקדמות אם אתם מגיעים לחבות מס, או לבקש ביטול דרישה אם ההכנסות ירדו ואין חובת מס.)
סורי
לא הבנתי כלום

איך אני יכול לדווח ללא תשלום?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אכן

• הוסף לסימניות
אם משלמים במערכת ואין ברירה אחרת הייתי מציע לשלם את המינימום שזה 25 ש"ח.
בכל מקרה אם לא תהיו חייבים תקבלו בחזרה בסוף השנה.

• הוסף לסימניות
אם משלמים במערכת ואין ברירה אחרת הייתי מציע לשלם את המינימום שזה 25 ש"ח.
בכל מקרה אם לא תהיו חייבים תקבלו בחזרה בסוף השנה.
הבעיה שזה אומר שאני צריך לדווח על הכנסות יותר גדולות ואז ישאלו אותי בסוף השנה - איפה זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה