מקוה שהבקשה תעבור אצלכן..

• הוסף לסימניות
מפרסמת בקשה בשביל גיסה שאין לה גישה לאתר:
אני מעונינת בעיצובים של אלבומים דיגיטליים סגורים או PDF שאפשר להתמש בהם לשימוש אישי בהחלפת התמונות, כמובן וכמובן אני מתכוונת לעיצובים שאתן כבר לא משתמשות או ישנים יותר או עיצובים שעיצבתם ופחות התחברתם אליהם וכדו', יש לי תמונות שצולמו לילד שלי לגיל 3 ואני רוצה לנסות להכין לבד אלבום דיגיטלי, תודה מראש :)

הנוסח כלשונה, אשמח לעזור לה ולקבל לכאן או באישי או למייל שלי: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מותר לי בתור אחת שלא מתעסקת בכלל באלבומים דיגטליים לאמר שזו בקשה חצופה?

• הוסף לסימניות
ואני אשמח לקבל פלאש נייד (על המצלמה) במקום זה שנשבר לי בשבוע שעבר.
לא דווקא דגם חדש, אפילו דגם מלפני שנתיים.:cool:

• הוסף לסימניות
זה לא חסד, חומרים כאלה נמכרים בכסף מלא.

ואם כבר מדברים על חסד-אני ממש-ממש-ממש אשמח לפלאש חדש.

• הוסף לסימניות
חסד??
תביאי לי 1000 דולר,בא לי עכשיו לטוס לחו"ל.
דחווווף,זה ממש חסד!!!אבל אמיתי...

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה יש כזו תוכנה ישנה בשם פלמינגו
שיש שם עיצובים מוכנים....
פעם היה לי כזה דבר בבית אין לי מושג איך משיגים את זה היום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיצה;2393732:
ואני אשמח לקבל פלאש נייד (על המצלמה) במקום זה שנשבר לי בשבוע שעבר.
לא דווקא דגם חדש, אפילו דגם מלפני שנתיים.:cool:

לאיזו מצלמה

• הוסף לסימניות
מעתיקה לך מהמייל. זומה. נראה לי שתמצאי שם את מה שאת מחפשת. בהצלחה.

קצת על www.zooma.co.il מבית פוג'י ישראל
ב-Zooma תוכלו להדפיס אלבומים איכותיים במגוון גדלים וסוגים

אלבומי HD - אלבומי יוקרה על גבי נייר פוטו
אלבומי HD מודפסים על גבי נייר צילום מקורי מבית FujiFilm, לתמונה פנורמית עם חדות מושלמת וצבעוניות מרהיבה. אלבומים אלה משלבים את המסורת העשירה של חברת FujiFilm בפיתוח תמונות והדפסה על נייר צילום - עם טכנולוגיות מודרניות להפקת אלבום, החל משלב העיצוב וכלה בגימורו המרשים של האלבום המודפס. לרשותכם שני גדלים - Classic HD אופקי בגודל 21 על 28 ס"מ, ו-Royal HD בגודל 30 על 30 ס"מ. שניהם עם פתיחה פנורמית מושלמת.

ספרי תמונות איכותיים במגוון גדלים
רוצים לעצב ולהדפיס ספר תמונות עם נייר כרומו? ל-Zooma מגוון מרשים של אלבומי נייר כרומו. בתפריט תמצאו גם את רבי המכר שלנו: אלבום כרומו Classic ואלבום כרומו Royal. אלבומי כרומו מודפסים בהדפסה דיגיטלית איכותית ב-6 צבעים, בתהליך הפקה מקצועי, עם בקרת איכות גבוהה ביותר.

רוצים אלבום שלא מרגישים בכיס?
נסו את אלבום הכיס שלנו, 29 ש"ח ש"ח בלבד, מקום ל-50 תמונות.הקליקו לפרטים

מחפשים מתנה מקורית?
יש לנו ספרי מתנה מעוצבים במגוון נושאים מסדרת ספר עם מסר. כעת ב-50% הנחה,הקליקו לפרטים

Zooma הוא שירות להדפסת אלבומים מבית חברה שמבינה צילום. החיים יפים, תעשו מהם אלבום

• הוסף לסימניות
הבקשה לגיטימית לחלוטין, המקום קצת פחות.

אפשר להשיג עיצובים מוכנים, אפשר גם לעבוד על JPG כשאין ברירה. הכל אפשר.
אבל לבקש כאן בפורום עבודות מוכנות, כשחברי הפורום עובדים קשה כדי להוציא עבודה מעוצבת ומושקעת?
כשהפרנסה שלהם היא ממש מהעובדה שאנשים צריכים אלבומים מעוצבים?
צריך קצת אומץ כדי לבקש את זה כאן:).

שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
רחל, תחפשי מסגרות PNG יש להם רקע שקוף
ואז רק שמים מתחת את התמונה ויוצא מסגרת
יש המון באתר של לנה גולד הרוסי
אני מעלה לך כאן כמה לדוג' אבל יש מלאאא

יש גם הרבה מסגרות שמאד קל להסיר מהן את הרקע והן חינמיות

ויש גם תוכנה חינמית להצגת קבצים וליצירת מסגרות וכיתובים בשם
Picosmos Tools
היא חדשה יחסית וממש נחמדה

קבצים מצורפים

• 0_8c94c_206fbafd_orig.jpg
    KB 1,004 · צפיות: 33
  • 0_8cadb_2933fa05_orig.jpg
    KB 757.3 · צפיות: 19
  • f7652208068e.jpg
    1 MB · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
רק לתשומת ליבכן:
נכתב ע"י רחלממוריס;2393686:
כמובן וכמובן אני מתכוונת לעיצובים שאתן כבר לא משתמשות או ישנים יותר או עיצובים שעיצבתם ופחות התחברתם אליהם וכדו',
כל אחת שמעצבת אלבומים יודעת שיש אלבומים עם עיצובים שעשתה בעבר והיום כבר לא תוציא כאלו על שמה בשום אופן, ויש צלמות שיתנו את העיצובים הישנים האלו בכיף..
נכון, יש גם כאלו שלא יתנו בשום אופן אפילו עיצוב מיושן שלא ימכר היום בעד כסף
אבל אם את לא מוכנה - נא דלגי הלאה..
רק אם יש לך עיצוב שבאמת מיותר לך (ומי שמתעסקת עם עיצוב יודעת למה אני מתכוונת) אז היא תשמח לקבל אותו..
אין שום סיבה לקום ולכעוס על כל בקשה, היא מתכוונת לדברים שממש אין לכם איתם שימוש וכבר אי אפשר 'לעשות איתם כסף'
(אגב, גם ממני לקחה כמה עיצובים מיושנים יותר שאני כבר לא יכולה לעצב איתם היום, נכון שיש עיצובים קלאסיים אבל דברים משתנים.. הענין שלה הוא להכין אלבום לבד..)

• הוסף לסימניות
אם מספיקים לה כאלה עיצובים, כדאי לה לעצב באחת התוכנות לעיצוב אלבומים, יש שם תבניות ממש נחמדות

• הוסף לסימניות
הצלם יניב סירי מוכר
כך שמעתי מלקוחות(לא ראיתי)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלממוריס;2394131:
רק לתשומת ליבכן:כל אחת שמעצבת אלבומים יודעת שיש אלבומים עם עיצובים שעשתה בעבר והיום כבר לא תוציא כאלו על שמה בשום אופן, ויש צלמות שיתנו את העיצובים הישנים האלו בכיף..
נכון, יש גם כאלו שלא יתנו בשום אופן אפילו עיצוב מיושן שלא ימכר היום בעד כסף
אבל אם את לא מוכנה - נא דלגי הלאה..
רק אם יש לך עיצוב שבאמת מיותר לך (ומי שמתעסקת עם עיצוב יודעת למה אני מתכוונת) אז היא תשמח לקבל אותו..
אין שום סיבה לקום ולכעוס על כל בקשה, היא מתכוונת לדברים שממש אין לכם איתם שימוש וכבר אי אפשר 'לעשות איתם כסף'
(אגב, גם ממני לקחה כמה עיצובים מיושנים יותר שאני כבר לא יכולה לעצב איתם היום, נכון שיש עיצובים קלאסיים אבל דברים משתנים.. הענין שלה הוא להכין אלבום לבד..)
זה בדיוק הדבר,שאם יש עיצובים שממש מיותרים לך,למה שלא תקבלי עליו כסף,הרי עבדת על זה קשה בזמנו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;2394120:
רחל, תחפשי מסגרות PNG יש להם רקע שקוף
ואז רק שמים מתחת את התמונה ויוצא מסגרת
יש המון באתר של לנה גולד הרוסי
אני מעלה לך כאן כמה לדוג' אבל יש מלאאא

יש גם הרבה מסגרות שמאד קל להסיר מהן את הרקע והן חינמיות

ויש גם תוכנה חינמית להצגת קבצים וליצירת מסגרות וכיתובים בשם
Picosmos Tools
היא חדשה יחסית וממש נחמדה
אפשר בבקשה את כתובת האתר ממנו הורדת את המסגרות המצורפות?
תודה.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה