כללי מקווה שזה כן קשור לפורום

• הוסף לסימניות
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
מורדוך.

ציורים מדהימים.

כעת נזכרתי בדיוקן עצמי ששמת פעם בפורום מצ"ב קישור http://www.prog.co.il/showthread.php?t=4853&highlight=%E3%E9%E5%F7%EF

באחד התמונות באשכול זה רואים אותך מצטלם ליד התמונה, ממש מדויק, הייתי מזהה אותך ברחוב ע"פ הדיוקן.

הערה קטנה; הפנים בדיוקן קצת מאורכות יותר מהמציאות.

בכל אופן ציורים מדהימים אחד אחד, עכשיו מבינים לאן נעלמת הרבה זמן:)

• הוסף לסימניות
זה רק כישרון, או שגם לומדים את זה?

• הוסף לסימניות
גם וגם

העיקר צריך המון לעבוד ולהתאמן בלי סוף ובלי יאוש

• הוסף לסימניות
משהו מיוחד במינו. בטח עבודת פרך!

• הוסף לסימניות
אכן כך

ולקחתי איתי את אחי שיעזור לי בגימורים. כי זה באמת עבודה שצריך הרבה אומץ וסבלנות בשביל להצליח

• הוסף לסימניות
נוכחתי בשעת מעשה... היה מדהים לצפות על האומן באומנתו !

כשרון אדיר !

• הוסף לסימניות
מורדוך תודה רבה, החכמתני.

• הוסף לסימניות
מדהים מדהים!

ברוך שחלק מחכמתו... איזה כשרון בלעה"ר!

שמעתי פעם על שיטה לצייר על קיר, לשים ציור או תמונה במטול שקפים ולהקרין על הקיר וכך לצייר לפי זה. אתה לא עובד בשיטה הזו?

• הוסף לסימניות
העערלליך!!!! מדהים ביופיו! האיוור נעשית הכל על הקיר?? עמדת שעות ארוכות עם הידים למעלה?

• הוסף לסימניות
לא להאמין. לא להאמין.
מקנא בעצבים וסבלנות שלך!

(אביגדור, אני לא הייתי מזהה אותו)

• הוסף לסימניות
אכן

כן כן עמדתי ככה שעות וימים

• הוסף לסימניות
ונתנו

אי אפשר להצליח. לא בגרפיקה ולא באיור ולא בשום דבר בעולם הזה. בלי סבלנות ועדינות .אין מה לעשות

• הוסף לסימניות
מה לעשות, וחשבתי פעם שסבלנות יש גם גבול.

• הוסף לסימניות
אפשר לומר שאתה יורש את ר' יצחק ב"ק - האומן מימי ילדותי שהרבה לצייר על קירות, תקרות של בתי כנסת. גם הוא היה עדין ודייקן. בעצם היה מיניאטוריסט ובכל זאת צייר מדהים על משטחי ענק. נראה שהשלב הבא שלך יהיה, אכן, עיטורים בבתי כנסת. עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
אגב התייעצתי איתו המון לפני תחילת הפרוייקט והוא עזר לי מאוד ועל זה אני חייב לו המון תודה

• הוסף לסימניות
מוטי התותח. חבל על הזמן של יופי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה