כללי מקווה שזה כן קשור לפורום

• הוסף לסימניות
מדהים, מיוחד ומאיר עינים

• הוסף לסימניות
ר' יצחק בק חי עדיין?
הוא היה צייר מלפני חמישים שנה, אם איני טועה, (צייר (חיריק בצ') באיזה ישיבה במאה שערים או משהו כזה....)

• הוסף לסימניות
יש לבק תלמיד בשם מילר (גר בקריית משה, קרוב רחוק שלי), שהוא ממשיך דרכו...
אגב, איך הגב? אתה עובד עם פיגומים, בישיבה, בשכיבה? אני מניח שהחבר'ה כבר מסכימים שאתה תהיה המרואיין הבא שלנו...

• הוסף לסימניות
חודשיים לקח ליישר את הגב בחזרה. ולא עמדתי על פיגומים בגלל שעשיתי את זה בשעת לימודים. אני עמדתי על שולחנות ועם מאות כוסות חד פעמי עם פול צבעים בקיצר חוויה חבל"זית

• הוסף לסימניות
ועד השעות הקטנות של הלילה .. מורדוך

:)

• הוסף לסימניות
בהחלט חבל"ז.
אני חושב שהסיפוק אחרי עבודה שכזו, היא הרבה יותר מהכסף שמקבלים.
עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
אכן הסיפוק שווה יותר מכסף

• הוסף לסימניות
אין כמו עבודה ידנית. זה מדהים ואף פעם אין בעיות של סגירת קובץ...

הציורים חיים ואמיתיים. זה נראה כאילו מציעים לך כסא לשבת..

אבל איך ציירת, הכל מדמיון בלי תמונות מולך?

• הוסף לסימניות
יש שיטות שלומדים תוך כדי עבודה .אגב זו עבודה ראשונה שלי על קיר

• הוסף לסימניות
בתמונה האחרונה אם תשימו לב אני גם נמצא.
מוטי ביצע את העבודה בצורה מקצועית ונקיה כאילו הוא מצייר על דף, אחי הגדול עזר לו טיפ טיפה איך וסגנן. זה פשוט מדהים הציורים על הקיר. אפשר לומר שמי שלא ראה את זה לא ראת תלמוד תורה כ"כ מעוטר בשלל צבעים ססגוניים ואיורים מדהימים.

חילך לאורייתא אחי.

• הוסף לסימניות
כל המחמאות רצות לי הראש אך כל מילה שאומר תקטין את פאר היצירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרומער600;43663:
חילך לאורייתא אחי.

על עבודה כזאת באמת אפשר לומר 'חילך לאורייתא', או ליתר דיוק: חילך לחיידר:)

(או שמדובר בבית יענקב? לא עקבתי אחרי כל ההודעות כאן).

• הוסף לסימניות
זה פשוט מדהים

צרפתי כאן קובץ של צייר שמצייר על קירות באחד מן הימים עוד תגיע לרמה שלו "לא רחוק"

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 756.5 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
באמת מדהים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה