מקווה שתענו להודעה מהר, תודה

• הוסף לסימניות
איך מתחילים את העבודה ב- dropbox, ומדוע כל פעם שאני פותחת משהו הוא עולה לי
או כשאני שמה דיסק און קי הוא גם עולה לי?
תודה לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
רשמתי כבר רק אני רוצה לדעת מה שרשמתי הנ"ל

• הוסף לסימניות
----------------

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יכול????

• הוסף לסימניות
את אמורה להוריד את התוכנה נוצר לך סמל בשולחן העבודה ובשורת המסימות
את פותחת בשולחן העבודה ומעתיקה לשם קבצים
את יכולה ללחוץ בשורת המסימות לראות איפה זה אוחז

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1470914:
את אמורה להוריד את התוכנה נוצר לך סמל בשולחן העבודה ובשורת המסימות
את פותחת בשולחן העבודה ומעתיקה לשם קבצים
את יכולה ללחוץ בשורת המסימות לראות איפה זה אוחז

ישר כח על ההסבר.
מאוד מובן:)

• הוסף לסימניות
1. תקליקי עם הלחצן הימני של העכבר על הסימן של ה DP בסרגל למטה מצד שמאל.
2. תבחרי את הסמן של ההגדרות (נמצא מצד ימין בריבוע למעלה).
3. תבחרי prefer וכו'...
4. תבחרי בכרטיסיה IMPORT
5. שם תוכלי להגדיר.

עוד דרך מהירה וקלה יותר להגיע לשם זה דרך לוח הבקרה
לוח הבקרה\כל פריטי לוח הבקרה\הפעלה אוטומטית (תורידי את כל מה שמוגדר לך כ DROPBOX).

• הוסף לסימניות
אגב, היה מומלץ לרשום כותרת קצת יותר ממוקדת, כך שמי שמבין בדרופבוקס יכנס מיד ויוכל לעזור לך...
כותרות כלליות כאלה גורמות שלא ישימו לב לאשכול.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה