כללי מקווץ לגמרי בלי אפשרות פתיחה

• הוסף לסימניות
רבותי, אולי ידוע לכם מדוע הקבצים שמקווצים (קובץ ZIP או RUR) כאן באתר לא מוכנים להפתח אצלי במחשב?
לכל קובץ שאני מנסה לפתוח הוא נותן לי שגיאה
למה?
יש לי צורך דחוף בתוכנת הקולאזים ואין לי אפשרות להוריד אותה
אנא עזרתכם!
תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה תוכנה?
תני קישור ואנסה לפתוח ולשלוח לך.

• הוסף לסימניות
1. ייתכן שאין לך תוכנת ZIP מעודכן.
2. ייתכן בעיה בהורדה [עקב הספר המסונן או בעיה אחרת]

נסו להוריד עם מנהל הורדות

• הוסף לסימניות
אולי אתה מנסה לפתוח לפני שסיים לרדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;1037857:
1. ייתכן שאין לך תוכנת ZIP מעודכן.
2. ייתכן בעיה בהורדה [עקב הספר המסונן או בעיה אחרת]

נסו להוריד עם מנהל הורדות
יש ZIP מעודכן
איזה בעיה בהורדה?
איך מורידים עם מנהל ההורדות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1037896:
אולי אתה מנסה לפתוח לפני שסיים לרדת?
לא, אחרי שניונת זה משמיע קול שהסתימה ההורדה ונפתחת האפשרות בתיבה של שמור/פתח
מה יכול להיות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה