דרוש מידע מקום בבני ברק שאפשר לשבת שם עם מחשב נייד ולעבוד

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר?

(יש לי זמן ריק בין שתי פגישות)

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מקומית- פניה מר' עקיבא-
עדיין קיים??
פעם הייתי שם, מקום מושלם.
אבל בתשלום...

• הוסף לסימניות
לא מכירה את בני ברק מספיק
(בירושלים למשל אפשר בכל בית מלון או בית קפה כמובן גם בתשלום)

היכן יש חדר מחשבים באיזור רחוב אהרונוביץ?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
מישהו המליץ לי פעם להיכנס בשביל זה לקפיטריה שבתוך מעייני הישועה.
פחות התחברתי, אבל יכול להתאים.
די קרוב לאהרונוביץ' פינת רבי עקיבא.

• הוסף לסימניות
דווקא מקום סגור?

אולי לשבת באיזה בית קפה? מאפה נאמן וכדו' (אזור מגדלי בסר)

• הוסף לסימניות
אולי יש איזה בניין באיזור ב.ס.ר עם לובי מתאים?!

• הוסף לסימניות
פשוט תיכנס לחדר מחשבים תשלם כסף שם ותעבוד אתה יכול לעבוד גם על מחשב שלך
פשוט הפגזת ברעיון יצירתי, אנשים מחפשים מקומות להיות לעבוד עם מחשב הולכים לחדר מחשבים שיש בכל מקום חרדי [אפשר גם סתם כך מחפשים מקום מוזג להיות שם כעשרים דקות בין קניה לקניה החנות לא נפתחה וכדו' נכנסים לחדר מחשבים (משלמים כסף) ויש לך מקום נחמד]

• הוסף לסימניות
פשוט תיכנס לחדר מחשבים תשלם כסף שם ותעבוד אתה יכול לעבוד גם על מחשב שלך
למה צריך לשלם כסף על חדר מחשבים ?? על שימוש במחשב אני יודע שמשלמים, אבל גם רק על עצם הכניסה ?!

• הוסף לסימניות
מה רע לשבת בקופת חולים, בלובי מעיני הישועה, בבנק, בתחנת הרכבת הקלה וכו'

• הוסף לסימניות
יש גם באזור בסר כל מיני מסעדות שאפשר לשבצ שם
את מחפשת מקום מסונן?
אם לא אז אני יודעת שלקפה גרג בבסר יש WIFI לאורחים

• הוסף לסימניות
בקפה בון הכשרת הישוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה